Jo, asi to tak bude...Vampiria píše:To není Tovus Giljaf ale An'izius. Ženská jej Siabha.
Je to už nějakej ten pátek od mýho posledního Tormentu.
Moderátor: Sadako
Jo, asi to tak bude...Vampiria píše:To není Tovus Giljaf ale An'izius. Ženská jej Siabha.
Po nainstalování PST aplikujte nejdříve patch 1.1 (pozor, neplatí pro 2cd verzi, ta je 1.1 již po instalaci). Chcete-li hrát v češtině, nainstalujte ji po tomto patchi. Poté ještě rozbalte fixpack do složky "../Planescape - Torment/override/" a po něm pak restoration pack (ten extrahujte přímo do kořenového adresáře hry). V obou případech samozřejmě nechejte přepsat všechny původní soubory, pouze v případě restoration packu zachovejte původní "Dialog.tlk" a "Dialogf.tlk", budete-li chtít nechat ve hře případnou češtinu.
Já ji taky vždycky prolezl ve chvíli, kdy jsem našel tu kouli, takže nepředpokládám, že ano.KOFi-chan píše:Když už byla zmíněna tato hrobka, tak bych měl také jeden dotaz.. - nebude vadit, že jsem ji celou prolezl dříve, než jsem se o ní dozvěděl od Lotharadrake127 píše:poblíž vchodu do další hrobky, do které můžeš vejít jen sám.![]()