Sporty

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Domnívám se, že Ajantis pouze poukazuje na to, že SK Slavia Praha hraje různá utkání UEFA na Balkáně podstatně častěji, než bývá u českých klubů zvykem :lol:
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Geralt: Právě že jsem pochopil. ;-)
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Adieu: v tom případě beru zpět ;-) a připojuji přání, aby se tam Slavia alespoň letos nemusela vydat.

Yachiko: Pravda, hlavně musím zmínit Rada Zabavníka. Je to dobrý a spolehlivý hráč a především můj současný oblíbenec v kádru Sparty
Naposledy upravil(a) Geralt dne 25.7.2006 21:40, celkem upraveno 1 x.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Geralt píše:Domnívám se, že Ajantis pouze poukazuje na to, že SK Slavia Praha hraje různá utkání UEFA na Balkáně podstatně častěji, než bývá u českých klubů zvykem :lol:
Já bych tu Tvou,. jistě pravdivou, větu s dovolením trochu přeformuloval, aby byla přesnější:)

SK Slavia vyhrává různá utkání soutěží UEFy, mimo jiné i na Balkáně, podstatně častěji, než bývá u českých klubů zvykem:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Geralt: Zábavník je dobrý obranca... pravidelný reprezentant... spoľahlivý, vyrovnaný... taký ako stopér má byť... zo sparťanských Slovákov mám ešte rád Kisela, taký neúnavný bojovník, hráč na akého sa veľmi dobre pozerá... tento typ futbalistov mám rád...

A ešte stále ľutujem, že Sparta nekúpila Paula Wanchopa... videl som ho hrať na MS a svojou hrou mi bol veľmi sympatický...
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Yachiko píše:Geralt: Zábavník je dobrý obranca... pravidelný reprezentant... spoľahlivý, vyrovnaný... taký ako stopér má byť... zo sparťanských Slovákov mám ešte rád Kisela, taký neúnavný bojovník, hráč na akého sa veľmi dobre pozerá... tento typ futbalistov mám rád...
Ano, to my všichni víme, žýe Je Zábavník dobrej stoper, ovšem velmi průměrnej pravej bek....:( Kisel je sice bojovník, ale jaksi v repre máte na obě strany lepší hráče;)

A Namohu zapomenout, jak si z něj (Zabavnika) udělal takový excelentní tehcnik, jako je Fořt na pětníku dobrej den ještě, když hrál Robert za CSKA...;) /edited, díky YAchikovi za opravu:)/
Yachiko píše:A ešte stále ľutujem, že Sparta nekúpila Paula Wanchopa... videl som ho hrať na MS a svojou hrou mi bol veľmi sympatický...
ehm, co jsme zaslechl,t ak Wanchope podepsal nějakou hodně lukrativní smllouvu snad s někým ze Španělska...Na toho zkrátka Sparta neměla:( ale mohl by přijít Fabrice Akwá! :)
Naposledy upravil(a) Vallun dne 25.7.2006 22:52, celkem upraveno 1 x.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Nj... v poslednej dobe sa Zábavník do zákl. jedenástky už zmestí ťažšie... a Kisel po tom zranení už absolútne nie... ten ani do širšieho výberu... to však neznamená, že to nie sú kvalitní hráči... ;-)

A Wanchope podpísal s argentískym Rosariom dosť lukratívnu zmluvu... myslím, že som mal s jeho prestupom do Sparty veľké oči... a vedenie Sparty asi taktiež... ;-)
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Tak Slovensko má řadu výborných hráčů:) především Krajčíka, Kozáčika a Šventa;)

Aha, tak argentinský...já to zahlédl na půl oka a dle jména mne napadlo Španělsko:)
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Krajčík, Kozáčik a Švento?

Kozáčik - imho brankár s dobrým potenciálom, ale naša repre má v tejto otázke celkom "napachaté"... Čontofalský zo Zenitu, Hajdúch z Ružomberka... myslím, že v dohľadnej dobe nemá šancu sa dostať do širšieho výberu a už vôbec nie do bránky...

Krajčík - za repre odohral jediný zápas nie moc dôležitého kalibru... odvetu baráže proti Španielsku a podal tam dobrý výkon, lenže imho vyčnieval najmä vďaka tomu, že ostatný hráči po tom fiasku v Madride akosi nemali chuť hrať... na klubovej úrovni som ho videl hrať viackrát a boli to celkom ucházajúce výkony, ale vzhľadom k jeho veku si nemyslím, že by sa v rpere ešte nejako výraznejšie presadil...

Švento - videl som ho hrať za Slaviu a podával veľmi dobré výkony, ale tréneri repre ho zatiaľ nejako ignorujú... čím to? :think:
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Yachiko - uměl ybch odpvoědět, ale bylo by to vlemi klubistické, takže se raději pozdržím komentáře:)

BTW: švento prohlásil, že jestli bude nadále cítit nezájem a pohrdání ze strany SLovenského svazu, tak bude uvažovat o změně občanství. Je to prý sice nepravděpodobné, ale dojít k tomu může:) A nám by se taky hodil:)
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Vallun: Vážne nerozumiem dôvodom prečo ho nikdy nikam nikto nenominoval... tuším, že nehral ani v mládežníckych repre... njn asi v tom bude niečo "vyššie"... ale je to teda škoda... :-(
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Zábavníka jsem nikdy dříve nesledoval, ale ve Spartě prožil velmi dobré jaro. V defensivě opravdu spolehlivý (což se o stoperech leckdy říct nedalo) a hlavně velmi platný pro útok. Má perfektní pohyb bez míče, výběr místa a vůbec poziční hru, to se ale lépe sleduje z tribuny.

Nu, něco mi říká, že má Sparta teď nejsilnější kádr, co za poslední roky pamatuju. Na všech postech jsou perspektivní, kvalitní hráči jak dopředu, tak dozadu. Hlavně ze zálohy Sivok - Sylvestre - Kisel jde strach. V útoku geniální Šimák, gólový Jun (stále nechápu, jak to pomalé nemehlo ty góly dává :-) ), v obraně Řepka, Kadlec. K tomu Blažek... (Jen toho Šimůnka si imho mohli nechat). Nu, pokud se dokáží i solidně sehrát, tak tuším, že se budou dít věci. 8-) Pročež jsem si už dnes koupil lístek na sobotu na Kladno. :-P

Z těch italských trestů mám rozpačitý pocit... Pořádně je potrestán jen Juventus a AC Milán bude hrát LM... Hm. :think:
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Mnoo, já to vidím trochu jinak - pozor, ač Slávista, tak Spartě přeji, především kvůli "manželce":)

Zlámal - koupý bek, Řepka, Drobný, Kadlec - Zdeněk Pospěch, Šimák, Sivok, Sylvestre - Zbyněk Pospěch, Jun
Naposledy upravil(a) Vallun dne 25.7.2006 22:52, celkem upraveno 1 x.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Zábavník predtým hrával za CSKA Sofia a bol nemenej kvalitným futbalistom...

mať tak taký klub ako Sparta v meste... sedím na štadióne stále... ;-)
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Yachiko píše:Zábavník predtým hrával za CSKA Sofia a bol nemenej kvalitným futbalistom...

mať tak taký klub ako Sparta v meste... sedím na štadióne stále... ;-)
To verim, bo každý ví, že kde je Sparta, tam je Slávia a na SLávii se vždycky hraje solidní fotbal:) tedy pokud se vůbec něco hraje:)
Zamčeno

Zpět na „Archivy“