Mobilní telefony

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět

Oblíbená nebo aktuální značka telefonu

Alcatel
1
1%
LG
1
1%
Motorola
5
5%
Nokia
36
35%
Panasonic
0
Žádná hlasování
Philips
0
Žádná hlasování
Sagem
0
Žádná hlasování
Samsung
5
5%
Siemens
21
20%
Sony Ericsson
34
33%
Jiná značka
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 103

Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Tafif píše:Nemůžu říct, že by se nehodil. Mnohdy dokáže usnadnit život.
No a mnohdy také zachránit ;)
O znepříjemnění tedy nevím. Pokud s někým mluvit nechci tak mu to nezvednu, nebo si v extrémním případě pořídím jinou SIMku. Další prostředek, jak si nenechat mobilem otravovat život je velmi jednoduchý - vypnout ho ;) Potom nevidím jedinný důvod jak by ti MT mohl nějakým způsobem život znepříjemňovat 8-)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

V roce 2002 Gro Harlem Brundtland, tehdy ředitelka Světové zdravotnické organizace, jednomu norskému novináři sdělila, že v jejím úřadě v Ženevě je zakázáno používat mobilní telefony protože vždy onemocní, jestliže se na čtyři metry od ní vyskytne zapnutý mobilní telefon. Tuto zprávu, publikovanou 9. března 2002 v Dagbladet, všechny ostatní noviny prostě ignorovaly.
:anxious: :mrgreen:
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Jj - ja používam mobil iba výnimočne a hlavne na SMS - za rok miniem tak max 250 Sk (kredit - paušál je zbytočnosť) - ďalej využívam budík, kalkulačku a na zabitie nudy občas tie 4 trápne hry, čo tam mám - N 3310 - toto by som odporučil aj Tafifovi - mobil sa v niektorých prípadoch naozaj zíde ale to možno oceníš, až keď pribudnú nejaké tie roky ;-) (ja som ho tiež počas školských rokov nemal a vôbec mi vtedy nechýbal).
There is a limit to stupidity.
182
Target
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Target »

Mobil je dobrá věc, ale zjistil jsem že opravdu je jenom na volání a na SMSky a tak už konečně netuožím po to nejlešim mobilu, který vyšel
Když už, tak si bych si koupil něco malího, do čeho můžes narvat paměťovku a poslouchat Mptrojky :roll:
Castamir
Sigilan

Příspěvek od Castamir »

Wajgl píše:Mobil je dobrá věc, ale zjistil jsem že opravdu je jenom na volání a na SMSky a tak už konečně netuožím po to nejlešim mobilu, který vyšel
Když už, tak si bych si koupil něco malího, do čeho můžes narvat paměťovku a poslouchat Mptrojky :roll:
bohužel takovy mobily do kterych muzes narvat pametovku a poslouchat mptrojky patří k těm lepším....(pocitam pametovku 512MB) ;-)
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithralsiel »

já si na mobilu pouštím mp3 a red dwarfa. Jsem s ním spokojenej a navíc byl vcelku levnej.
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Castamir
Sigilan

Příspěvek od Castamir »

ja si toho na mobilu moc zatim nepustim(40MB paměť) ale jinak mam tak 3 trapne hry, vetsinou zadny kredit 3-5 obrazku par schemat a co nejvic nejmensich mptrojek
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Nevíte někdo, kolik nejméně může stát odblokování, případně, jestli se na to nedá sehnat nějaký software? Našla jsem na webu dost šílené ceny (300,- a víc se mi za to fakt dávat nechce) a nefunkční linky na odblokovávácí software. :-?
Mám Sony Ericsson K300i a všude jsou dekódovače jen na Nokie. :-(
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

Nokie su zlo :-x neznasam nokie, skratka mi idu proti srsti, maju skaredy vzhlad, otrasne menu, nulovu zivotnost softwaru(ale maju pevnu konstrukciu, alebo co to je), a skratka ich nemam rad :-P :-D

siemensy su ina... to je u mna no.2 skratka pekne mobily, privetive menu, jedine minus je v lahko sa osuchavajucich krytoch a nejake zapory ma aj software

a sony ericssony su u mna spica... maju doslova nadherne mobily, menu a celkove vnutro telefonu su presne na mieste, vsetko peken roztriedene, s peknym vzhladom, maju kvalitne fukncie, sice baterky maju nizsiu zivotnost, ale to vynahradza ich velka kapacita...
to je moj osobny nazor, co sa tyka tychto troch znaciek, pretoze som mohol narabat len s nimi+podla toho co vraveli znami... ;-)
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Vampiria - odblokování bych sám neriskoval. Zkoušel to známej, co studuje FELL, docela se v podobných věcech vyzná, měl od známeho z mobilservisu vše potřebné a přesto si zničil telefon.

Co mám zkušenost, tak se to dá pořídit za 150-200 Kč v Pze celkem kdekoliv. Nejlevnější to prej je kdesi na Koněvce za 120,- ale tam jsem nebyl sám. Osobní zkušenost mám se servisem v Dlážděné, kde mne stálo doblokování dvou telefonů 200.-

xRage - s Tvým hodnocením musím naprosto souhlasit:) Akorát ybch podotknul, že Siemensy mají horší plasty, které se docela rády lámou a u Sony-Eriků mne štve, že se "nevracejí" do základního menu, když je odložíš, aniž bys opustil čtenou sms a pod.
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

U nás stojí odblokovat telefon asi 200Kč a pokud máte kamoša jak já, tak to nestojí nic ;-)

A ještě mě na mém eriksonu prudí to že na wap či co je to za hloupost se můžu připojit přes tlačítko na boku telefonu. Naposledy mě stálo asi stovku :evil:

Jinak souhlasím až na to, že siemensy mají IMHO mizerné baterky (nevím jak nové typy :think: )
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Mobil je pro mě prostředek pro komunikaci. Osobně by mi stačil mobil se scopností zavolat a přijmout hovor, poslat zprávu - přijmout zprávu. Jinak nic nepotřebuji a ty multifunkčáky mě spíše vadí.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Neferit Sr. - já bych k tomu doplnil ještě hodinky a budík, co mám mobil, tak jsem si odvykl nosit klasické hodinky:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Cozzinnni
Sigilan
Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cozzinnni »

Svoji Nokii 6230 jsem před nějakou dobou vyměnil za Sony Ericssona S700i.
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

KEBULE píše:A ještě mě na mém eriksonu prudí to že na wap či co je to za hloupost se můžu připojit přes tlačítko na boku telefonu. Naposledy mě stálo asi stovku :evil:
toto ma poriadne hnevalo na mojom CX75... toto tlacidlo bolo tesne nad "dvojkou", cize kludne ked som pisal sms, alebo si nieco zahral, bola asi 80% sanca, ze to stlacim... :-x
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“