Dobrá nálada

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
magnus
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnus »

já teda miluju sluníčko a tyhle letní vedra.. škoda, že to trvá tak krátce :-D
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Pri uzasnom riffe Only Women Bleed, ktore prechadza do skvostneho Knockin', pri klenote Bohemian Rhapsody a najvacsej rockovej klasike We Will Rock You... Vies, ako mi je to teplo jedno? :))
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Paráda! Povedlo se mi stáhnout, spojit a s titulky rozběhnout Kagemushu!!! Kvalita je sice pochybná, má integrovány anglické titulky, ale je to on. 8-) Hned má člověk lepší náladu...
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Dovolena Rulezzz 8-)
14dni tve.. To sem zvedavej co budu delat takovou dobu bez prace :lol:
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Moc pěkná svatba, moc pěkná kalba a moc pěkné počasí, proč se někteří lidé neberou každý týden, rád bych to zopakoval ještě jednou?
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

SiNuHET: Mne sa zdá, že keď si tam mal ísť tak si sa dvakrát netešil... ;-)
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

yachiko: já se právě těšil, ale měl jsem obavy z cesty vlakem. Bohužel se potvrdily, opět jel vlak EC narvaný k prasknutí, a stání v nevětrané chodbičce je ve 40°C skutečně depresivní :-x Ale už mám jasno, zahazuju zákaznickou kartu a začnu jezdit busem, ČD jsou každým měsícem horší a horší
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

SiNuHeT: Autobusy nejsou o moc lepší než vlaky. Ale většinou si tam aspoň sedneš, to jo. Nezkoušels jezdit obyčejnými rychlíky namísto EC/IC? Nevím jak v létě, ale přes školní rok v nich cestovalo většinou méně lidí. A okno si tam můžeš otevřít jak na chodbě, tak v kupé.
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Ajantis: rychlíků směrem do OV či do Brna jezdí naprosté minimum; navíc mají zpoždění. Vlaky EC/IC zpoždění nemají, ale bývají narvané; SC zase jezdí včas a poloprázdné, ale jsou neúměrně drahé. Jestli je to strategie ČD, jak vydělat více peněz, tak musím uznat, že není špatná :lol: Nevýhody autobusů jsou ale v porovnání s tímhle nicotné.
-Marcus Aurelius
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Autobusy jsou v pohodě - zejména Student Agency (píšu zejména, protože u nich máš jistotu klimatizace). Vlaky jako způsob dopravy do školy jsem zavrhl už dávno.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

sevencreature píše:...zejména Student Agency (píšu zejména, protože u nich máš jistotu klimatizace)...
S tou jistotou to není tak horké. Když jsem jel minulý týden v 37 stupních se Student Agency, tak se jim ta klimoška rozbila. :-?
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Já teda raději "Autobusy Classic". Většinou se v klidu rozvalím na zadních 5 sedaček, sundám opěradlo, pustím notebook a mám domácí kino. To mi za těch 30 Kč navíc stojí.
Žralok, který štěká, nekouše.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

hm...jela jsem ze student agency z prahy tuhle v neděli v poledne a klima teda nic moc...,ale pořád lepší než v normal. buse (jen ty filmy :cry: čosi od Jakubiska -siroty, blázni a vtáčci ---tuším?---moc jsem to nevnímala, páč jsem měla sebou knížku :lol: naštěstí...ale v podstatě spokojenost :-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithralsiel »

Tak jsem zpět.Dobrá nálada stále panuje a to jsem si ji ještě vylepšil, když jsem jsem si skočil na Nascar 3D do Imaxu.To bylo jako v motorovém ráji
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Hurá, jsem zpět z offline pekla :-D
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“