Pri uzasnom riffe Only Women Bleed, ktore prechadza do skvostneho Knockin', pri klenote Bohemian Rhapsody a najvacsej rockovej klasike We Will Rock You... Vies, ako mi je to teplo jedno? :))
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Paráda! Povedlo se mi stáhnout, spojit a s titulky rozběhnout Kagemushu!!! Kvalita je sice pochybná, má integrovány anglické titulky, ale je to on. Hned má člověk lepší náladu...
yachiko: já se právě těšil, ale měl jsem obavy z cesty vlakem. Bohužel se potvrdily, opět jel vlak EC narvaný k prasknutí, a stání v nevětrané chodbičce je ve 40°C skutečně depresivní Ale už mám jasno, zahazuju zákaznickou kartu a začnu jezdit busem, ČD jsou každým měsícem horší a horší
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
SiNuHeT: Autobusy nejsou o moc lepší než vlaky. Ale většinou si tam aspoň sedneš, to jo. Nezkoušels jezdit obyčejnými rychlíky namísto EC/IC? Nevím jak v létě, ale přes školní rok v nich cestovalo většinou méně lidí. A okno si tam můžeš otevřít jak na chodbě, tak v kupé.
Ajantis: rychlíků směrem do OV či do Brna jezdí naprosté minimum; navíc mají zpoždění. Vlaky EC/IC zpoždění nemají, ale bývají narvané; SC zase jezdí včas a poloprázdné, ale jsou neúměrně drahé. Jestli je to strategie ČD, jak vydělat více peněz, tak musím uznat, že není špatná Nevýhody autobusů jsou ale v porovnání s tímhle nicotné.
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Autobusy jsou v pohodě - zejména Student Agency (píšu zejména, protože u nich máš jistotu klimatizace). Vlaky jako způsob dopravy do školy jsem zavrhl už dávno.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Já teda raději "Autobusy Classic". Většinou se v klidu rozvalím na zadních 5 sedaček, sundám opěradlo, pustím notebook a mám domácí kino. To mi za těch 30 Kč navíc stojí.
hm...jela jsem ze student agency z prahy tuhle v neděli v poledne a klima teda nic moc...,ale pořád lepší než v normal. buse (jen ty filmy čosi od Jakubiska -siroty, blázni a vtáčci ---tuším?---moc jsem to nevnímala, páč jsem měla sebou knížku naštěstí...ale v podstatě spokojenost
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Tak jsem zpět.Dobrá nálada stále panuje a to jsem si ji ještě vylepšil, když jsem jsem si skočil na Nascar 3D do Imaxu.To bylo jako v motorovém ráji
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?