Politika

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Lerek píše:tak někdy ten národ porodit musel (to samo nejde) a že s těma gardistama to musel být teda porod ;-)
Mňo právě ty gardy beru za velké negativum.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Jab píše:
Lerek píše:tak někdy ten národ porodit musel (to samo nejde) a že s těma gardistama to musel být teda porod ;-)
Mňo právě ty gardy beru za velké negativum.
ta garda by imho vznikla i bez něj, to prostě buď národ takzvaně v krvi má nebo nemá a převýchova je tuze těžká (a navíc tyhle organizace byly v oné době v módě)
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Ta západní medicína by pořád jen řezala a řezala...
KOFi-chan píše:A pokud by se na Sigilu někdo choval v rozporu s veřejným zájmem, obdržel by nějaký vhodný hanlivý rank...
Při slovech "veřejný zájem" se mi dělá velmi špatně. Ale komunisti a fašisti ho mají moc rádi.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

KOFi-chan: Ehm, mohl bys mi definovat, co je to dle Tebe onen "veřejný zájem" ? Mně jednak přijdou tato slova jako nesmysl, druhak se mi z nich tak, jako výše píšícímu kolegovi, zvedá žaludek.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Ajantis: Jakožto budoucí právník by sis na výraz veřejný zájem měl brzy zvyknout, neboť je prakticky ve všech odvětvích práva IMO docela používaný a důležitý (i tak jsi ale určitě pochopil, co jsem tím veřejným zájmem Sigilu měl na mysli)..

Vampiria: Probereme to třeba na srazu, poněvadž teď už musím padat a vrátím se až v sobotu :-(

Cesare, Jab: To byl jenom příklad.. - hlavním cílem je pročištění fóra a jeho zpřehlednění ;-)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

KOFi: No nevím, jak Ajantis, ale já tedy ten Tvůj "veřejný zájem" nepochopila. A mám dojem, že se tu rozčiluješ nad tím, že se zde nějak hodnotně nediskutuje, je tu mnoho mrzkých themat a jakmile někdo položí konstruktivní dotaz, tak máš najednou nějak málo času a necháváš to na osobní setkání... :think:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

KOFi: To, na co si jako právník "zvyknu", nech laskavě na mně.
"Veřejný zájem" je pojem naprosto vágní, subjektivní a především nedefinovatelný a neuvěřitelně snadno zneužitelný - za tím účelem byl také vynalezen. Nic jako veřejný zájem dle mého neexistuje.
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 4.8.2006 12:01, celkem upraveno 2 x.
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Sledoval niekto zo slovenskych Sigilanov prenosy z nasho parlamentu? Ja som to vcera pozeral niekolko hodin a je to skvela komedia. :-D Rozhodne zastupi akykolvek vecerny program, plne klamstiev, urazok a "pluvancov".
Faktom ale je, ze ten program koalicie ponima o takych blbostiach, ze je to az neuveritelne. :lol:
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Lerek píše:ta garda by imho vznikla i bez něj, to prostě buď národ takzvaně v krvi má nebo nemá a převýchova je tuze těžká (a navíc tyhle organizace byly v oné době v módě)
No, ony tuším vznikly až po jeho smrti. Ale náběhy na ten vůdcovský princip už byly za jeho života...
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Jab píše:
Lerek píše:ta garda by imho vznikla i bez něj, to prostě buď národ takzvaně v krvi má nebo nemá a převýchova je tuze těžká (a navíc tyhle organizace byly v oné době v módě)
No, ony tuším vznikly až po jeho smrti. Ale náběhy na ten vůdcovský princip už byly za jeho života...
on umřel v říjnu 38, garda byla založená už v červenci...
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Lerek píše:on umřel v říjnu 38, garda byla založená už v červenci...
Nj, máš pravdu. ;-)
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Jab píše:
Lerek píše:on umřel v říjnu 38, garda byla založená už v červenci...
Nj, máš pravdu. ;-)
musím se opravit sekl jsem se o měsíc, v červnu (to abych tu nešířil více hloupostí než je třeba)
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Nuž tak tu budeme mít vládu obnovené Národní Fronty. Aneb Miroslav Kalousek - Nejčestnější muž v republice.
A co vy? Máte už své rudé knížky? :-D
Už se těším na akční výbory.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Kalousek může vládnout opravdu s každým, a přesto zůstane Nejčestnějším mužem v republice.
Vždyť to přece dělá pro naše dobro, aby se komunisté nedostali k moci, popř. aby nedestabilizoval zemi dalšími volbami. :roll:

Ale oceňuji, jak se zachovala ODS. Uzavřít další dohodu s ČSSD, už bych ji nevolil.
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Jab: Rudou knížku sice nemám, zato však mám stále platný pas a několik set dolarů v hotovosti. ;-)

Ajantis: ODS dělá jedinou rozumnou věc. "Vláda" na dva roky by byla totální sebevražda. I já bych si hodně rozmyslel, jestli bych dal ODS hlas v situaci, kdy uzavře s ČSSD takovou smlouvu, jakou jim "nabízel" Paroubek.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“