Komunity pod diktatorskym vedenimYachiko píše:Ale vy ste tiež súčasť komunity...

Moderátoři: Sadako, sevencreature
Mám pocit, že bylo z mého postu jasné, že jsem o tom CeBrkově nevěděl.Yachiko píše: Thread o naj herných zážitkoch, že už tu bol... tak si si ho mal nájsť, otvoriť a pripísať do neho to čo si chcel...
Nevěřil bych testu, který jsem osobně nezfalšoval.Adieu píše:Nebo snad stojíš o to, aby se každý nový člen musel podrobit IQ testu?
Už na sobě pozorujeme první příznaky.Cesare píše:Moje zkušenosti z jiných fór jsou asi takový, že fóra dělaj 8-)lidi... A ani sebešílenější usměrňování ze strany adminů a správců s tím nic nenadělá - maximálně se tou cestou z adminů stávají nervově labilní trosky...
mustr stanovil můj oblíbený demokrat-vůdce churchillJab píše:Nevěřil bych testu, který jsem osobně nezfalšoval.Adieu píše:Nebo snad stojíš o to, aby se každý nový člen musel podrobit IQ testu?
Myslím, že je to přirozený vývoj. A to, že jde Sigil do řitě považuju za stejnou nostalgii, jako když důchodci brečí, že dřív byly levnější rohlíky.Yachiko píše:Tak ako to teda vidíte? Nemyslíte, že Sigil od dôb svojho vzniku skutočne stagnuje? Kvalita príspevkov naoazj klesla?
Podle mě by se nic nezměnilo. Po počátečním boomu, kdy Sigil vznikl, to tu trochu umlklo, ale nemyslím, že by se to zhoršovalo.Yachiko píše:... čo myslíte kam by to smerovalo keby sme pokračovali takto ďalej?
Adieu píše:To mi připomnělo, že tady na Sigilu chybí vyhledávání témat a procházet tři starny dozadu je dost vopruz.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END