EDIT: Tú upravu som myslel spôsobom torchu iným... upraviť celé jej zloženie do nejakej zrozumiteľnej podoby, pretože akosi neviem, čo sú normláne veci...

Moderátoři: Sadako, sevencreature
od toho pravého človeka... to mi proste nedá nevyjadriť sa... aj keď takým ostrým spôsobom...Wajgl píše:
Ajantis: dochází témata! za chvilku to tady spadne
Viděla jsem opilý sršně... Zmamlali se našrot v loužičce rozlitýho piva.necrotising_ píše:Uz jste nekdy videli opile mouchy? :D Bratr prinesl z venku flasku vodky vypitou pred tydnem, na dne lezi cca 20 mrtvych much + asi 3 zive :). Jedna jen tak stoji a nic nedela, druha taky stoji... ale na nia zpomalene si cisti kridla a ta treti se pomalym tempem prochazi po dne :D.
E.M. Remarque nemýlím-li se. Je to dávno, ale četl.Ithralsiel píše:Je vedro, ale krásný vedro. Sice mám radši zimu někde v Alpách na snowboardu, ale dá se to. Četl někdo Im Wechsten nicts neues neboli Na západní frontě klid?
Ithralsiel píše:Až ty referáty dočtu, tak zkusím přešíst Zaklínače(Geralta), poněvadž jsem v televizi přišel asi o polovinu dílů.
jj četl, docela dobré. Čas žít, čas umírat máme doma, ale ještě jsem neměl odvahu (chuť, čas..) se do něj pustit.Tokkar píše:E.M. Remarque nemýlím-li se. Je to dávno, ale četl.Ithralsiel píše:Četl někdo Im Wechsten nicts neues neboli Na západní frontě klid?
Matně si pamatuji, že mě více zaujalo dílo Čas žít, čas umírat.
To je snad dobře ne?Ithralsiel píše: poněvadž jsem v televizi přišel asi o polovinu dílů.