Moderátoři: Sadako, sevencreature
to víš, Kofi jakožto levičákAjantis píše:Ta západní medicína by pořád jen řezala a řezala...
Při slovech "veřejný zájem" se mi dělá velmi špatně. Ale komunisti a fašisti ho mají moc rádi.KOFi-chan píše:A pokud by se na Sigilu někdo choval v rozporu s veřejným zájmem, obdržel by nějaký vhodný hanlivý rank...
Zrovna tenhle thread mi přijde svým způsobem milej a k mazání docela nevhodnej. Pravda, v současný době se jeví jako poněkud zdechlej, ale thready občas vstávají z mrtvých...
Souhlas.Cesare píše:Zrovna tenhle thread mi přijde svým způsobem milej a k mazání docela nevhodnej. Pravda, v současný době se jeví jako poněkud zdechlej, ale thready občas vstávají z mrtvých...
Naopak, úplně ti rozumím... takové diskuze mi zde taky poslední dobou celkem chybí - něco jako "sigilské GNS"Jab píše:Asi bude ale znít divně, co teď napíši... Chybí mi zde "hádky." Hádky inteligentních lidí o inteligentních tématech. Takové, jež byli v matematice, vědě, náboženství atd. Paradoxně až příliš pohodová atmosféra může vést k nudě.
Jab, Vlasák: Tak to sme traja... nejaký zdravý "koflikt" tu chýba ako soľ... stále chýba nejaký podnet, neviem kde by sme ho mohli vziať...Vlasák píše:Naopak, úplně ti rozumím... takové diskuze mi zde taky poslední dobou celkem chybí - něco jako "sigilské GNS"Jab píše:Asi bude ale znít divně, co teď napíši... Chybí mi zde "hádky." Hádky inteligentních lidí o inteligentních tématech. Takové, jež byli v matematice, vědě, náboženství atd. Paradoxně až příliš pohodová atmosféra může vést k nudě.![]()
a proto pěstujme v nové generaci sigilanů zdravou nenávist!Yachiko píše:Jab, Vlasák: Tak to sme traja... nejaký zdravý "koflikt" tu chýba ako soľ... stále chýba nejaký podnet, neviem kde by sme ho mohli vziať...Vlasák píše:Naopak, úplně ti rozumím... takové diskuze mi zde taky poslední dobou celkem chybí - něco jako "sigilské GNS"Jab píše:Asi bude ale znít divně, co teď napíši... Chybí mi zde "hádky." Hádky inteligentních lidí o inteligentních tématech. Takové, jež byli v matematice, vědě, náboženství atd. Paradoxně až příliš pohodová atmosféra může vést k nudě.![]()
No ale aspoň se hádáme...AlieN píše:
Mě osobně přijde tahle "krize" hodně přehnaná, mluví se o ní už skoro půl roku a přitom sem pořád chodí spousta lidí, spam se pořád objevuje jen v IMHO přijatelném množství, nová a zajímavá témata pořád přibývají a konec světa taky ještě pořád nenastal...
Myslet si že spam nějakým kouzelným způsobem prostě zmizí a nebude existovat není moc reálné, ten bude existovat vždycky (každý občas napíše nějaký zbytečný příspěvek). Ano, jsou tu lidé kteří těch zbytečných příspěvků napíšou víc než ostatní a je potřeba je občas trochu usměrnit, ale nikdo není dokonalý a ve srovnání s jinými fóry které občas navštěvuji je na tom Sigil opravdu skvěle.Yachiko píše:Áno a týmto sa budeme "ukájať" až kým jedného dňa zistíme, že tu ostala žumpa plná "wajglov"...
Ano správně, přesně o tomhle Jab psalCesare píše:No ale aspoň se hádáme...