to já rád, i když ostatní to občas nepoberouAlieN píše:Lerek: Jestli chceš s ostatními podělit o své názory na filmy tak ano

Moderátor: sevencreature
Ach... to bych předtím musel udělat ten test, že?AlieN píše:Lerek: Jestli se chceš s ostatními podělit o své názory na filmy tak ano
Nejsem si jistá, ale... Universal?Adieu píše: jaká společnost vydala nějaké horory o Draculovi na počátku století,...
Ten test udělat nemusíš. Mám dva kamarády co neprošli napsali o tom POMOvi a ten jim komentáře normálně uvolnil.Adieu píše:Ach... to bych předtím musel udělat ten test, že?AlieN píše:Lerek: Jestli se chceš s ostatními podělit o své názory na filmy tak ano![]()
Jak hňup jsem co nejdřív ohodnotil 200 snímků, abych ten test zvrzal.I když to složení testu moc nechápu - nemusím přece vědět, jaká společnost vydala nějaké horory o Draculovi na počátku století, nebo název trikového studia v Terminátorovi 3, když tyhle snímky nesleduji a tím pádem ani nehodnotím...
Ale stejně je to trochu trapas, že jsem to neudělal, zvlášť vzhledem k tomu, jakou dobu už jsem u filmů strávil.![]()
Lerek Jen se tam přihlaš a vytmav jim to! Zahajluj jim!
EDIT: Cesare: Je to možný - kdybych to věděl, tak bych ten test udělal.