ted sem to nejak zapomněl
Otázky k modům
Crusader Pack - http://forums.rpgdungeon.net/index.php/topic,984.0.html
Ale momentálně nejde fórum ani web.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
ENDdik...a vi se kdy asi tak bude fungovat?Razfallow píše:Crusader Pack - http://forums.rpgdungeon.net/index.php/topic,984.0.html
Mohol by mi niekto poradit s modmi chcem si nejake nainstalovat (prvy krat)
boli by to Ascencion, Improved Battles, Longer road, Quest pack, Refinements,
Slightly Improved Ilyich, Solaufein, Tactics, Teleport, UB
V akom poradi by som ich mal instalovat, ci sa nebiju a mozte mi poradit este nejaky fajn mode. Este o com je Easy of use?
boli by to Ascencion, Improved Battles, Longer road, Quest pack, Refinements,
Slightly Improved Ilyich, Solaufein, Tactics, Teleport, UB
V akom poradi by som ich mal instalovat, ci sa nebiju a mozte mi poradit este nejaky fajn mode. Este o com je Easy of use?
Longer Road by se měl instalovat až po Ascension, zbytek neporadím. Tactics bych asi instaloval na začátku a Refinements nakonec, ale tu poradí někdo zkušenější.Shpiko píše: ....?
EoU je několik komponent, co ulehčují hraní, pokud umíš anglicky, tady je popis:
http://weidu.org/ease.html
Shpiko:
Imp. Battles, Tactics, Ascension, Solaufein, Longer Road, UB, Quest Pack, Slightly Improved Ilyich, Teleport, Refinements
Některé komponenty z Tactics kolidují s Creature & Area Improvements z QP. Pročti si pořádně readme.
Imp. Battles, Tactics, Ascension, Solaufein, Longer Road, UB, Quest Pack, Slightly Improved Ilyich, Teleport, Refinements
Některé komponenty z Tactics kolidují s Creature & Area Improvements z QP. Pročti si pořádně readme.
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ENDPoužij raději BG2 Tweak pack. Je to novější verze.Shpiko píše:Ak si chcem nainstalovat zopar komponentov z Easy of use, mam ich nainstalovat po Quest packu?
Ano, instaluj to až po QP.
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END- LORD celadrius
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš to trochu pomatený? onen 'přízrak' se jmenuje Neh'Taniel a měl by být v podzemním chrámu Amaunatora (v tom, kam se dostaneš při plnění úkolu "Znič kult Nevidoucího oka") a Fade by se měla objevit až když se ve třetí kapitole přidáš ke Stínovým zlodějům.
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
mám chybku v modu Tactics a to když mě navštíví kuroisan tak za
1.neni vidět rozhovor takže jsem tam tak naslepo klikal a nakonec to vyšlo....
2.neni vidět jeho jméno když na něj ukážu tak se píše pouze jak je zraněn....
3.když ho zabiju tak ta jeho pekna katana nema popis ani jméno
je to problém více méně jen s textem rozhovor běží ale text neni vidět a katana ma svoje vlastnosti též.....
1.neni vidět rozhovor takže jsem tam tak naslepo klikal a nakonec to vyšlo....
2.neni vidět jeho jméno když na něj ukážu tak se píše pouze jak je zraněn....
3.když ho zabiju tak ta jeho pekna katana nema popis ani jméno
je to problém více méně jen s textem rozhovor běží ale text neni vidět a katana ma svoje vlastnosti též.....
ARCANINE is known for its high speed. It is said to be capable of running over 6,200 miles in a single day and night. The fire that blazes wildly within this POKéMON's body is its source of power.
tactics, ascension, dungeon be gone....Landor píše:Zkus mod přeinstalovat, používáš i nějaké další?, možná mohou mezi sebou blbnout...
v pořádku stačilo znova stáhnout
ARCANINE is known for its high speed. It is said to be capable of running over 6,200 miles in a single day and night. The fire that blazes wildly within this POKéMON's body is its source of power.