Hudba: Co posloucháte?
Moderátor: sevencreature
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hmm... teraz ma pri tomto cobyho príspevku napadla jedna vec... čo je to vlastne hudobný žáner emo??? Jedine, kde som to videl bol internet, žiadnych jeho predstavitľov som asi nepočul... čo to je?
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hardcore_emo
I kdyz je pravda, ze v dneni dobe si to lidi spojuji s tema uchylnyma ucesama a spol
. A rikaji si emo, aniz by vedeli, co to emo opravdu je.
I kdyz je pravda, ze v dneni dobe si to lidi spojuji s tema uchylnyma ucesama a spol

Evanescence je pseudozlogothrock...
A SOAD? SOAD-u niekto hovorí, že je metal, dokonca som počul názor nu-metal... osobne si myslím ale, že to je to celkom jedno... imho defiovať hudbu presne do nejakých štýlov je hlúposť... štýly môžu poslúžiť na hrubú orientáciu...
necro: Tak toto mi vážne nič nehovorí... raz dávno som niekde na nete videl nejaký kvíz, alebo čosi takého, kde bolo o EMO štýle napísané niečo ako "fucking stupid music for gays..."
... videl som na tento štýl len pár komentárov a vdžy boli pod nejakou podobnou šablónou...

A SOAD? SOAD-u niekto hovorí, že je metal, dokonca som počul názor nu-metal... osobne si myslím ale, že to je to celkom jedno... imho defiovať hudbu presne do nejakých štýlov je hlúposť... štýly môžu poslúžiť na hrubú orientáciu...
necro: Tak toto mi vážne nič nehovorí... raz dávno som niekde na nete videl nejaký kvíz, alebo čosi takého, kde bolo o EMO štýle napísané niečo ako "fucking stupid music for gays..."

- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
necro: Hahaha...
ROFLMAO
Pseudozlogothrock je keď sa vezme partia amerických debilov v čiernom naspievajú jednu mainstream-rock pesničku, urobia si "zlo" image, namachlia sa na čierno a urobia potom o tom 666 rozhovorov v Brave a nakoniec predajú 6806687 nosičov, vezmú platinovú platňu a vykšĺu sa na hudbu...

Pseudozlogothrock je keď sa vezme partia amerických debilov v čiernom naspievajú jednu mainstream-rock pesničku, urobia si "zlo" image, namachlia sa na čierno a urobia potom o tom 666 rozhovorov v Brave a nakoniec predajú 6806687 nosičov, vezmú platinovú platňu a vykšĺu sa na hudbu...
necrotising_ píše:Proste velmi ZLA hudba pro zle a zdepkovane lidi![]()
.

A Blink 182 jsou co (nemůžu se dočkat, až mi definujete tenhle pravej punk)?
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"