Vampiria, necro, Adieu: Áno... image oboch skupín sa zdá byť dosť pdobný... fanúšikovská základňa a všetko podobné... imho hudobne podobne neznejú, ale to je vedľajšie... image majú naozaj podobného rázu, ale čo som videl tak tam je jedna dosť zásadná vec... Valo seba nepropaguje ako nejakého zloGoThYkA narozdiel od frontmanky Evanesnce... teda o E toho moc neviem, ale čo som čítal ma veľmi nenadchlo resp. čítal som jedno alebo dve interview a mal som skutočne dosť... takéto "zlé" rozhovory s Valom nenájdete, ani iné podobné prejavy... občas sa síce prejaví dosť stupídne ( viz. rozhovor, čo sem kedysi linkoval Ajantis ) a väčšinou robí rozhovory pravdepodobne pod vplyvom alkoholu a podobne, ale aspoň sa silene netlačí do nejakej pózy... aj keď na druhej strane sa tam objavuje mnoho marketingových ťahov, ktoré hovoria opak.... aj keď myslím, že to nie je vždy tak celkom jeho dielo...
A koniec koncov... nikdy som nepovedal, že to, čo robí HIM je nejaká super kavlita... proste ich len mám rád... niečo ako "prirástli mi k srdcu" by bol snáď vhodný výraz... nestotožňujem sa ale s ich fanúšikovskou bravo základňou a podobnými vecami... mám rád ich hudbu a to je asi tak všetko...