Keď už sme pri tej téme "propagácia nacizmu", na Slovensku sa už vyskytol prípad, keď nasolili chlapíkovi 3 roky natvrdo za 3 obrázky Adolfa vyvesené na stene vo vlastnej izbe. .
Mimochodom, ešte stále so svojou Gefechtsguppe bojujem na východnom fronte. Steelvšakvyvietečo Rulez .
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf
DerAdler píše:Keď už sme pri tej téme "propagácia nacizmu", na Slovensku sa už vyskytol prípad, keď nasolili chlapíkovi 3 roky natvrdo za 3 obrázky Adolfa vyvesené na stene vo vlastnej izbe.
Co je to za debilitu?? TO mě napadají účinnější způsoby "propagace"...
Nevím, jestli je to thema, ale na xchatu mi zabanovali nick, který jsem si založila včera v noci a opět kvůli nacismu . Jsou opravdu zábavní, kdy jim dojde, že mám dynamickou IP...
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
To je docela výkon, ale rekord pořád drží Lerek se svými pěti minutami na annumu.
Změnila jsi přesvědčení, nebo jen tak ze srandy? Nějak mi s nacismem nejdeš dohromady.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
No, už mi to tam pár známých řeší přes nějaké überadminy etc. Ten klip jednak není propagace nacismu, druhak vzhledem k tomu, že na xchatu jsou stálé místnosti s názvy Skinheads, White power etc., by měli milí admini více uvažovat.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Konečně se mi podařilo z Underdogs stáhnout hru (The Orion Conspiracy), o kterou jsem poměrně dost stál a kterou se mi zároveň podařilo i rozchodit.. - A od zítřka budou naši týden někde na Šumavě, takže budu mít rodinné sídlo jenom a jenom pro sebe
Můžu snad být ještě spokojenější - Můžu..