Hudba: Co posloucháte?

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Ravenloftí hraní mě přivedlo k Sui Generis Umbra. Momentálně už potřetí poslouchám album Amok a velice si libuji. Tímto děkuji Ajantisovi a Vampirii za dovzdělání :-)
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Vampiria píše:...ovšem oni to opravdu asi nepotřebují, když z nich dívenky vlhnou.. 8-) takovi Lunetic s kytarou.
Ešte toto by ma fakt zaujímalo... prečo sú takí "príťažliví"... však ani nenesú druhotné pohlavné znaky... ;-) ... nevyzerajú ako všeobecný ideál mužskej krásy resp. nie ako osoby, ktoré by mali spôsobovať masovú histériu kvôli svojmu vzhľadu... :think:
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Silent Hill 2 vs. Massive Attack - Angel (kdo SH2 nehrál a chystá se na něj, nechť na video nekouká!)

Pár songů ze SH na klavír:
http://youtube.com/watch?v=p8yW24SPojk
http://youtube.com/watch?v=Bdv9zmlLtFE
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Hmmm, existují na YouTube i normální videa, nebo jen ty flashové zpraseniny? :think: Tj, zda se to zkonvertuje a smaže originál, nebo je tam někde uložený i zdroj?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Yachiko: Tohle je ideál chlapecké krásy ;-) cílovou skupinou nejsou dospělé ženy, ale dívky ve věku 10 - 15 let. A těm se onen "klasický" ideál povětšinou nezamlouvá a radši by někoho, kdo vypadá jako upgrade toho božího kluka z vyšší třídy ;-)

yenn: Není zač, ráda šířím osvětu :angel:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Vampiria píše:Yachiko: Tohle je ideál chlapecké krásy ;-) cílovou skupinou nejsou dospělé ženy, ale dívky ve věku 10 - 15 let.
A nekteří muži ve věku 40+ :mrgreen: ;-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Vampiria: Ďakujem teda za poučenie o tňužbach 10-15 ročných dievčat... :lol:

7c: :lol:
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Nevzpomenete si někdo na autora nebo aspon název songu (zpívá ho žena), jehož refrém začíná: God is one of us, just a stranger... dál si opravdu nevzpomenu
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Arian: Toto?
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

yenn: jj, díky moc, ted už si to aspon budu moci stáhnout ;-)

Mimochodem skvělá stránka, tolik textů pohromadě
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Castamir
Sigilan

Příspěvek od Castamir »

Yachiko píše:
Vampiria píše:...ovšem oni to opravdu asi nepotřebují, když z nich dívenky vlhnou.. 8-) takovi Lunetic s kytarou.
Ešte toto by ma fakt zaujímalo... prečo sú takí "príťažliví"... však ani nenesú druhotné pohlavné znaky... ;-) ... nevyzerajú ako všeobecný ideál mužskej krásy resp. nie ako osoby, ktoré by mali spôsobovať masovú histériu kvôli svojmu vzhľadu... :think:
kdyz sem poprve spatril Tokio hotel rikal sem si kde vzala Langerova novou skupinu :roll:

kdo tu šíří fámy o linkin park? :evil: :twisted:
ARCANINE is known for its high speed. It is said to be capable of running over 6,200 miles in a single day and night. The fire that blazes wildly within this POKéMON's body is its source of power.
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithralsiel »

Linkin Park jsem poslouchal tak před čtyřmy roky, pak jsem začal tíhnout k metalu. Tehdy jsem je měl moc rád, a nyní mi připadnou lehce diskofilní....
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Castamir
Sigilan

Příspěvek od Castamir »

Ithralsiel píše:Linkin Park jsem poslouchal tak před čtyřmy roky, pak jsem začal tíhnout k metalu. Tehdy jsem je měl moc rád, a nyní mi připadnou lehce diskofilní....
meteora ma blíž k rapu ale Hybrid Theory posloucham do ted...a taky jednu pisen nevim jestli byla na Reanimation ....My december....
jinak z Meteory jedine From the Inside....proste vsechny songy kde neni moc slyset ten neg(cernoch) :twisted: (ne nejsem rasista)
ARCANINE is known for its high speed. It is said to be capable of running over 6,200 miles in a single day and night. The fire that blazes wildly within this POKéMON's body is its source of power.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

On je tam cernoch?
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

já myslel, že jsou tam jen žluťáskove, negři ne...

EDIT: foto http://www.virgin.net/music/wallpapers/ ... k_1600.jpg
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“