A stále si pletu Tvůj avatar s KOFiho.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
7c + Ajantis: Chuďátko Solomon....
....chuďátko David Gerrold...
Ajantis: Mě si pořád někdo s někým plete - kupříkladu na issku si mě spletou s MCZetem, teď si mě pletou s KOFim... když o tom ale tak uvažuju, tak jsem na tom ještě pořád líp jak KOFi
Ajantis: Mě si pořád někdo s někým plete - kupříkladu na issku si mě spletou s MCZetem, teď si mě pletou s KOFim... když o tom ale tak uvažuju, tak jsem na tom ještě pořád líp jak KOFi
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
ee - nejhezčí (ne)člověk na Sigilu je Vampirie se svým charisma 25Lerek píše:jak líp? Kofi pokud vím je nejhezčím (nad)člověkem na sigilu, ne?![]()
Myslela jsem to tak, že KOFiho si plete víc lidí za víc lidí -> už to bylo za Frostyho a Ave, zbytek si nemůžu vzpomenout
http://gh.ffshrine.org?r=23256
To je sice pravda, ale požadavky mého "zmateného" pohlaví vůbec nesplňuje..yenn píše:KOFi: Tento avatar vypadá velice pěkně. A bez nápisu by byl ještě hezčí.
Z tohoto člověka si vezměte příklad (ale raději ne ve všemLerek píše:Kofi pokud vím je nejhezčím (nad)člověkem na sigilu, ne?![]()
Už na ně bohužel nezbyly znaky..Tafif píše:Zmizely ty pohyblivé obrázky.
btw: Skutečně nechápu, proč jsem NEUSTÁLE za někoho zaměňován..
Tak za tenhle skvělý obrázek vděčím MCZtovi. Díky moc 
Naposledy upravil(a) Arian dne 10.8.2006 0:52, celkem upraveno 2 x.
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: