a ještě pokecáš s videobankéřem, no neber to!AlieN píše:Dostaneš ji k ČSOB Studentskému kontu plussevencreature píše:Nevíte, která banka vydává studentům embosované karty, pomocí kterých je možné PayPal používat?
Stračí hnízdo
Moderátoři: Sadako, sevencreature
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
To byl jakej rok, ze chtel za 1 CD 50,-? Kdyz sem este chodil na zakladku tak sem mel spoluzaka a ten palil za 150, kdyz si mu dal CD a za 300 bez CD :). A tenkrat stalo cd do 50,-. To byl teprve zid. Jinak ja sam sem asi rok palil CD za 50...javor píše:Zato jako dnes vidím svou první SW čorku. 7. třída, 3 CD, AoE2, datadistk a Q3, 50Kč za kus (ten, co to pálil, byl opravdový zloděj!). A AoE jsem si zahríl až po pár měsících, když se náhodou objevil kámoš, který mi poradil co s crackem.
zajímavé vyjadřování od člověka, co nemá rád KKK a tak...coby182 píše:To byl teprve zid.
jinak já byl nejvíce natáhnut 40 korunami za jedno cd, tudíž takové vyděrače jako vy nepamatuju, bohudík

"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Hm... ukradl jsem: kokosovou tyčinku, spolužákovu svačinu (jablko + čokoláda), lipo. Dnes jsem přesedlal na muziku a filmy, ale asi už s tím přestanu, stahování zbytečně zatěžuje disk (koupený
)

Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
-Marcus Aurelius
Eh, jediné čo potrebuješ je buď VISA alebo Euro/Master card (môj prípad) - a to ti dajú predsa v každej banke, ak máš zriadený účet pár mesiacov (myslím) - resp. ja som s tým nemal najmenší problém - vycáloval som myslím 400,- Sk a karta bola na svete - je to výborná vec (PayPal) btw. ale to samozrejme asi vieš (pre ostatných).sevencreature píše:Nevíte, která banka vydává studentům embosované karty, pomocí kterých je možné PayPal používat?
Muzika-jak kdy, většinu kapel regionálních mam origošky, teď už i u ostatních (světových) kapel, takže začínám skoro dohánět rozsah mojí sbírky v MP3
Filmy-nekupuju, ale sestra jo
SW-jak kterej, doma mám jednu kopii XP, ale jinak vesměs origošky... kromě toho Total Commandera
a jinak? kradu půllitry v hospodě když mi to "pan výčepní" špatně spočte
Filmy-nekupuju, ale sestra jo

SW-jak kterej, doma mám jednu kopii XP, ale jinak vesměs origošky... kromě toho Total Commandera

a jinak? kradu půllitry v hospodě když mi to "pan výčepní" špatně spočte

- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Jako malá jsem šlohla v obchodě lízátko.
Z hospod jsem si domů pod bundou odnesla: půllitr, popelník a něco málo pivních tácků.
Kdysi dávno, jako malá, jsem si "vypůjčila" od kamarádky takový hezký lesklý červený kamínek a nějak jsem ho "zapomněla" vrátit. Za což se hluboce stydím, bylo to podlé.
Určitě jsem v životě tu a tam ukradla něčí ideu, za což se stydím ještě víc...
O hudbě, filmech, hrách a tomu podobně raději nehovořit...
No a jednou jsem zdrhla z hospody bez zaplacení.
Z hospod jsem si domů pod bundou odnesla: půllitr, popelník a něco málo pivních tácků.
Kdysi dávno, jako malá, jsem si "vypůjčila" od kamarádky takový hezký lesklý červený kamínek a nějak jsem ho "zapomněla" vrátit. Za což se hluboce stydím, bylo to podlé.
Určitě jsem v životě tu a tam ukradla něčí ideu, za což se stydím ještě víc...
O hudbě, filmech, hrách a tomu podobně raději nehovořit...

No a jednou jsem zdrhla z hospody bez zaplacení.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Moje první krádež se datuje už do doby školky, kdy jsem v bačkůrce propašovával domů bojovníčky z majetku školky
, a také jsem jednou ve škole, tušímže ve druhé třídě zatáhl tzv. "házítko" z pogů. 
Potom jsem šel ještě jednou s kamarádama do jednoho obchodu, a když začali bílit regály, tak jsem, popoháněn těmito zlodějíčky, nastrkal do kapsy nějaké úplné pitomosti a prodavačka nás jaxi odhalila, což se zvrhlo v zběsilý úprk. Jen já blbec jeden zodpovědnej jsem tam zůstal stát.
To byl (nejspíš
) konec mé thiefovské kariéry. Vpodstatě jsem na tom asi jako každý tady: pár prohřešků mládí. Jinak tu ale, zdá se, nikdo nekrade nějak organizovaně, jako je to mezi teenagerama v poslední době tak ve zvyku. 

Potom jsem šel ještě jednou s kamarádama do jednoho obchodu, a když začali bílit regály, tak jsem, popoháněn těmito zlodějíčky, nastrkal do kapsy nějaké úplné pitomosti a prodavačka nás jaxi odhalila, což se zvrhlo v zběsilý úprk. Jen já blbec jeden zodpovědnej jsem tam zůstal stát.

To byl (nejspíš

"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
teď jsem si ještě vzpomněla, že jsem bráchovi jako málá pořád kradla bonbóny. Já si je hned vždycky snědla a on si je šetřil a já mu pak kradla pěkně bonbónek po bonbónku, až pak zjistil, že už žádné nemá.
Ještě teď se budím hrůzou, že jsem byla velmi zlá sestra. 
Což mi nyní nepokrytě vrací a co chvíli mi zblajzne sýr nebo pribiňák nebo nachystanou svačinu do práce.

Což mi nyní nepokrytě vrací a co chvíli mi zblajzne sýr nebo pribiňák nebo nachystanou svačinu do práce.

- durana
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ja nemam jedinu orig hru ani software(okr. freeware
). Ak nepocitam pozicaneho hitmana o ktoreho povodny majitel uz dlhsiu dobu nejavy zaujem. A takemu kradnutiu v obchode a pod. sa vyhybam a vaznejsie preciny spominat nabudem.

And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.