Myslím to upřímně aneb sadismus & hanobení
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Adieu: Opraveno.
sedmibestie: Ty jsi takový nekonfliktní
a pokud tam Tvůj favorit není, tak ho můžeš napsat sem, případně si jej tam doeditovat
Vážně uvažuji o tom, že vítěz obdrží nějakou cenu..třeba jedno odpoledne ve společnosti mě & důtek, nebo tak něco...
sedmibestie: Ty jsi takový nekonfliktní

Vážně uvažuji o tom, že vítěz obdrží nějakou cenu..třeba jedno odpoledne ve společnosti mě & důtek, nebo tak něco...

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
...a toho dne začalo znepokojivě vysoké procento sigilského osazenstva z nějakého záhadného důvodu neskutečně prudit...Vampiria píše:

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Hloubková pátrání, ani vyznání lásky zde na nikom praktikovat nechci, ale když už dáváš možnost zde zveřejňovat i pochvalné příspěvky, byl by hřích toho nevyužít.Vampiria píše: Jo a tento thread je otevřen i pochvalám :mrgreen: . Takže pokud chcete na někom praktikovat anální alpinismus, vyznat mu lásku, či mu jen pogratulovat za něco povedeného (tím nemyslím např. povedených 10 stran spamu :twisted: ), tak máte též příležitost.
Vlasák - Kolega Vlasák si i přes letité styky (vizuální a verbální) s Gef, zachovává jistou dávku zdravého rozumu a rovněž i notnou dávku rozumu matfyzáckého. Ten sice nám - intelektuálně prostším lidem - ztěžuje vzájemnou konverzaci, ale po několikerám přečtení jsem schopen zachytit alespoň základní obrys jeho myšlenek. Snad jen on sám je schopen spočítat ta kvanta "pomocných", "radících" a "vysvětlujích" příspěvků, jimiž častuje zdejší forum. Jeho klasické diskuzní příspěvky povětšinou nechápu, takže asi mají vysokou úroveň. Všechna čest.
Ajantis - Když už nic jiného, tak jedna povedená povídka, kvalitné recenze a fundované kritiky, stojí za zmínku.
Cesare - Ačkoli opravdu nejsem schopen analyzovat půl tisíce příspěvků některých zdejších diskutabérů, tak jistá jména mi přesto v mozku asociují kvalitní příspěvky.
Vampiria - A nakonec samotná... eh, počkat "slečna Deus Ex je nuda a Floydi mne oslovují pouze zdí"? Tak to nic :-)
A všechny ostatní zde zaregistrované přispěvatele bych si dovolil rozčlenit do tří skupin. Každý ať se zařadí kam libo.
Zbytek 1 - Na tyto diskutabéry jsem i přes jejich kvality zapomněl (a že jich je opravdu dost)
Zbytek 2 - Tihle nestojí za řeč
Zbytek 3 - Tito lidé píší samé kraviny (např. CeBrk)
No a jak to tak po sobě čtu, asi musím dát Vampirii za pravdu a zároveň strhnou lešení pravdomluvnosti podpírající můj první odstavec. Jdu se umýt.
Naposledy upravil(a) CeBrk dne 10.8.2006 21:36, celkem upraveno 1 x.
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Nevadi mi naprosto nikto (to, ze sa s niekym pohadam, neznamena, ze mi hned musi vadit, vsak :) ) a kedze nemam rad neodhlasovane thready, tak som zahlasoval sam za seba... :) Ostatne postupom casu nie je ani jediny prispevok, s ktorym by som bol spokojny, takze to vcelku sedi... :)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
CeBrk: S pochvalným příspěvkem jsem chtěl počkat, až se zde nakupí více těch negativních. Už jsem ale předem věděl, koho v něm uvedu - přesně tytéž čtyři osoby jako ty (plus tu entitu uvedenou v hlavičce tvého příspěvku
). Že bych tedy také patřil do Zbytku 3? 

Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Když jsme u toho. Ty seš jasnej zbytek 1... i když až si přečtu ten tvůj megapříspěvek v Lazzově akademii, možná to ještě přehodnotím... nebo se v tom utvrdím. A nebo mi po těch letech jeho čtení bude toto téma úplně ukradené :-)yenn píše:CeBrk: S pochvalným příspěvkem jsem chtěl počkat, až se zde nakupí více těch negativních. Už jsem ale předem věděl, koho v něm uvedu - přesně tytéž čtyři osoby jako ty (plus tu entitu uvedenou v hlavičce tvého příspěvku 8-) ). Že bych tedy také patřil do Zbytku 3? :-D
- durana
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Pocten ze ta nikto neurazil
.
k pochvalam: paci sa mi ze Vampiria bola nestranna a uviedla aj svoje meno do hlasovania.
Mne ani tak nevadi ze by karlovaci spamovali ale to ze sa spamuje o tom, ze spamuju.

k pochvalam: paci sa mi ze Vampiria bola nestranna a uviedla aj svoje meno do hlasovania.
Mne ani tak nevadi ze by karlovaci spamovali ale to ze sa spamuje o tom, ze spamuju.
And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
Fuj! Pochvalám jsem se sice chtěl vyhnout, ale když už jste je tu nakousli...
Tak kvalitních přispěvatelů je tu dost, jináč bych se na Sigil ani neobtěžoval chodit. Za krále a královnu Sigilu považuju Vlasáka a Cesare (ta má snad vždycky pravdu
) a na dalších pozicích figurují Ajantis, Vampiria, 7c, yenn (po přečtení nového díla
) a snad i ten nevkusný CeBrk. 
Určitě jsem na dost lidí zapomněl, avšak já skutečně nepotřebuju cítit pachuť análních otvorů ještě nazítřek.
Počkat, já nechci ani dneska!

Tak kvalitních přispěvatelů je tu dost, jináč bych se na Sigil ani neobtěžoval chodit. Za krále a královnu Sigilu považuju Vlasáka a Cesare (ta má snad vždycky pravdu

Určitě jsem na dost lidí zapomněl, avšak já skutečně nepotřebuju cítit pachuť análních otvorů ještě nazítřek.

Počkat, já nechci ani dneska!
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"