Kuřáci & nekuřáci
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Ja mám k tomu dosť neutrálny postoj...
Sám samozrejme, ako som písal, nefajčím, ale keď to robí niekto druhý nevadí mi to, dokonca ani v mojej blízkosti ( samozrejme keby niekto vedľa mňa fajčil 24 hodín denne tak by som ho asi niekam poslal... )...
Sám samozrejme, ako som písal, nefajčím, ale keď to robí niekto druhý nevadí mi to, dokonca ani v mojej blízkosti ( samozrejme keby niekto vedľa mňa fajčil 24 hodín denne tak by som ho asi niekam poslal... )...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Neviděl jsem takovou, která umí přestat kdykoliv, ani nemusí udělat krabku denně. Vlastně jsem ještě vůbec neviděl člověka, který by přestal, pokud mu nehrozily akutní vážné zdravotní problémy.KOFi píše:Když nehulí krabku denně a kdykoliv s tím umí přestat (jako já), tak to docela akceptuju..
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Tak toto je správny prístupYachiko píše:Ja mám k tomu dosť neutrálny postoj...

Pozitívne je, že dnes už cigarety a fajčenie nie sú v móde.
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jistě, existují, třeba KOFi, jak tady psal, ale osobně jsem takového člověka ještě neviděl. Samozřejmě lidi, kteří přestanou kouřit několikrát do roka nepočítám.Vlasák píše:Ale jo, existují tací lidé, znám jich vcelku dost... takže není třeba postrádat optimismu, že "odvykači" existují
Hole mágů to nejsou přeludy,
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tafif: Že nemám cíga? No štve mě to
ale daleko víc by mě štvalo, kdybych neměla na Reflex
. Však já si to za týden a něco vynahradím 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Čo takto "požičať" si od brata ?Vampiria píše:Tafif: Že nemám cíga? No štve mě to![]()

Podla mojej skúsenosti násťroční už nevidia vo fajčení takú frajerinu ako za našich mladých čiasTafif píše:Jak u které věkové kategorie obyvatelstva.

To ma privádza na otázku pre fajčiarov : od koľkých rokov fajčíte ? Ja od 18 tich.
Hmm, na tom asi něco bude.nuke píše:Podla mojej skúsenosti násťroční už nevidia vo fajčení takú frajerinu ako za našich mladých čias(alebo je to cenou cigariet ?)

Časem jsem naštěstí dostal rozum a začal utrácet peníze účelněji.

Mmj. všem zdejším kuřákům srdečně přeji, aby se svého zlozvyku co nejrychleji zbavili. Případně (pokud to nevyjde), nechť se tím naopak co nejrychleji udáví a přestanou mi otravovat vzduch.