Chyby, problémy a jejich řešení

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Marko
Sigilan

Příspěvek od Marko »

skusim vypnut eax.a co bg2fixpack?ten sa da instalovat do ceskej verzie bez problemov?myslim ze by mal opravovat romance...inak neviete ludia ako sa vola a kde sa da stiahnut osetrujuci subor umoznujuci viac romancii dokopy? :?:
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

Marko píše:inak neviete ludia ako sa vola a kde sa da stiahnut osetrujuci subor umoznujuci viac romancii dokopy? :?:
Myslíš zřejmě mod Easy of Use ( http://weidu.org/ease.html )
Marko
Sigilan

Příspěvek od Marko »

drake127:diky moc,Irenicus uz MLUVÍ!!!bolo to tym eax... :oops:
Marko
Sigilan

Příspěvek od Marko »

Landor píše:
Marko píše:inak neviete ludia ako sa vola a kde sa da stiahnut osetrujuci subor umoznujuci viac romancii dokopy? :?:
Myslíš zřejmě mod Easy of Use ( http://weidu.org/ease.html )
som si to nainstaloval,vyzera to super tak vdaka,mozno uz konecne dokoncim tie romance...
Geminy
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geminy »

Geminy píše:Mám malý problém v BG1 TotSC - Minsca mi na ostrově vlkodlaků zmámila královna sirén, normálně jsem na něj dal charm jako obvykle, ale teď vždyky, když se dostanu do nějaké nové lokace nebo se vyspím, tak se obrátí proti mně :cry: a musím na něj dát zas charm. Asi to bude nějaký bug. Nevíte prosím někdo, jestli se s tím dá něco udělat?
Tak hlásím, že opravdu nejlepším řešením je poslat ho k nejbližšímu baziliškovi. :lol: 8-)
Není žádné dobro ani zlo, je jen moc a ti, kteří jsou příliš slabí na to, aby ji ovládali.
Mecker
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker »

Geralt píše:Geminy: napadá mě jedno řešení, byť poněkud drastické. A to zkamenění. Určitě to lze provést na mapě s bazilišky nebo v přístavu v Baldurově bráně, eventuálně kouzlem (které ale asi v BG1 není). Po odkamenění by se měl stát neutrálním NPC a zase by se dal přibrat zpátky do družiny. Nevím jestli to bude fungovat, nikdy jsem to nevyzkoušel (neb mě to napadlo až nyní), ale teoreticky by to jít mělo. Selže-li všechno ostatní, tak vyzkoušej tento experiment (a dej nám vědět výsledek :-D ).
V BG takové kouzlo na skamenění existuje, jedná se o jeden prokletý svitek, ale už si nepamatuju jeho jméno.
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithralsiel »

naistaloval jsem UB a když mi ta holka, co říká, že viděla kalaha s někým, chce začít vypovídat, tak se to sekne. Nevíte co s tím?
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Ithralsiel: Pokud je mi známo, tak reinstalace modu by měla pomoci..
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 10.8.2006 21:08, celkem upraveno 1 x.
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

zkusím to
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

odešla mi z dohledu a navždy zmizela

KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Ithralsiel: Pořád je to ale lepší, než kdyby ti zatuhla hra, ne :?: ;-)

btw: Zobrazují se ti popisy předmětů z UB :?: :think:
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Nevím, co vechno je z Ub, takže ti moc neřeknu

yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

V setup.tra jsou uvedeny tyto předměty (většinou jde pouze o doplnění popisků předmětů z ToBu): Arbaneův meč +3, Pytel z vlčí kůže, Scimitar +1, Shazzellim, Pavoučí zhouba, Figurína Shakti, Zhouba nepřátel +5, Ixilův bodec +6, Výbušný kyj +5, Toulec hojnosti, Bouřná hvězda +5, Štít z temné oceli +4, Boty zrychleného uhýbání, Svatý mstitel: Carsomyr, Cep věků +5.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Ten pytel z vlčí kůže mám se vším všudy. Svatý mstitel ? To je carsomyr +6 z ToBa? Zatím jsem o tom jen něco slyšel. ToBa jsem ještě nikdynehrál. Teď jsem začal od znova a chci dohrát se vším všudy.

Syf
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syf »

Mám takovej problémek...jaksi jsem už splnil questy 2. kapitoly a rád bych se přidal k Bodhi...tak zajdu na hřbitov, všude tma jak v pytli, a ona se nechce objevit...peněz mám dost, s Valen jsem mluvil, všechny scény bojů ST vs. upíři proběhli(i ta s Bodhi). Co s tim??
Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“