To byla teda bitka. By mě zajímalo, jestli existuje taky ještě takovej případ jako já, co hraje takhle do rána, ale musela jsem to zvládnout no.
Tyhle hry jsou dobrý výplach na jakékoliv depky.
Vanda píše:...By mě zajímalo, jestli existuje taky ještě takovej případ jako já, co hraje takhle do rána,...
Nepřeceňuj svou vyjímečnost, praví hráči se teprve teď dostávají do varu.
To ráda slyším, že jsem měkoň
No odporučím se asi spát, už mi to přestává myslet, před chvíli jsem 2x opravovala jedno "i". Nejdřív ze správné vezre na špatnou a pak zase zpět na tu správnou...teda doufám.
Tak jsem vylezla na balkon a jsem okouzlena - ze vzduchu zmizel onen dusivý letní nádech a je v něm cítit PODZIM
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Mno, já mám nejraději jaro, připadá mi jako začátek života.Léto tak průměrně, když není moc teplo je v pohodě, ale u nás na jihu moravy je vedro, takže nic moc.Podzim nesnáším, pořád leje, je chmurno.Zimu mám rád, parádně se mi hraje Icewind Dale-v jiném období tuto hru nehraju.
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Já nesnáším léto, to je naprosto nejhnusnější období roku a naopak nejraději mám podzim. Jaro a zima ujdou, jen je v zimě otravné, že díky hromadám sněhu občas nejede bus.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
já mám ráda asi každé období, ale nesmí se to s ním přehánět, třeba půlroční zima mě už fakt nebavila, nebo ty úděsné hice byly taky děsné, zvlášť když už se pak nedalo spát a v práci nestíhala klimatizace..to bych hned jela někam na sever.
Ideální je pro mě tak 25 stupňů, to se dá dělat cokoliv.Mimo lyžování.
Vanda:to jo, dlouhá zima mě taky štve, ale 2-3 měsíce mě na dohrání IWD stačí.Půl roku je děs..
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...