Vtipy podruhé
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Yoshi Snipo
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Wendeee
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Návod k čištění Vašeho WC:
1. Otevřte víko WC a nalijte dovnitř asi 1/2 šálku spec. šamponu pro zvířata
2. Vezměte Vaši kočku do náručí a hlaďte ji, zatímco se opatrně pohybujete směrem k WC.
3. V příhodném okamžiku vhoďte kočku do záchodové mísy a okamžitě přiklopte víko. Možná by bylo lepší si na víko hned stoupnout.
4. Kočka nyní začne samostatně s čištěním, přičemž bude produkovat velké množství pěny. Hlasitymi zvuky z WC se nenechte mýlit, Vaše kočka si to prožívá.
5. Nyní použijte několikrát splachovadlo, kvůli "Power-wash" a abyste dokonale spláchli nečistoty.
6. Zůstaňte stát na víku WC a poproste někoho, aby otevřel domovní dveře. Ujistěte se, zda se mezi WC a domovními dveřmi nenachází žádná osoba.
7. Potom s dostatečným odstupem a co možná nejrychleji odklopte víko WC. Kožich kočky bude na základě její značné rychlosti proudem vzduchu vyfenován do sucha.
8. Záchod i kočka jsou tímto opět zářivě čistí.
S milým pozdravem Váš pes
1. Otevřte víko WC a nalijte dovnitř asi 1/2 šálku spec. šamponu pro zvířata
2. Vezměte Vaši kočku do náručí a hlaďte ji, zatímco se opatrně pohybujete směrem k WC.
3. V příhodném okamžiku vhoďte kočku do záchodové mísy a okamžitě přiklopte víko. Možná by bylo lepší si na víko hned stoupnout.
4. Kočka nyní začne samostatně s čištěním, přičemž bude produkovat velké množství pěny. Hlasitymi zvuky z WC se nenechte mýlit, Vaše kočka si to prožívá.
5. Nyní použijte několikrát splachovadlo, kvůli "Power-wash" a abyste dokonale spláchli nečistoty.
6. Zůstaňte stát na víku WC a poproste někoho, aby otevřel domovní dveře. Ujistěte se, zda se mezi WC a domovními dveřmi nenachází žádná osoba.
7. Potom s dostatečným odstupem a co možná nejrychleji odklopte víko WC. Kožich kočky bude na základě její značné rychlosti proudem vzduchu vyfenován do sucha.
8. Záchod i kočka jsou tímto opět zářivě čistí.
S milým pozdravem Váš pes
Peace on you too you son of a beach!!:-P
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
European Commission has just announced an agreement whereby English will be the official language of the European Union rather than German, which was the other possibility.
As part of the negotiations, the British Government conceded that English spelling had some room for improvement and has accepted a 5-year phase-in plan that would become known as "Euro-English".
In the first year, "s" will replace the soft "c". Sertainly, this will make the sivil servants jump with joy.
The hard "c" will be dropped in favour of "k". This should klear up konfusion, and keyboards kan have one less etter.
There will be growing publik enthusiasm in the sekond year when the troublesome "ph" will be replaced with "f". This will make words like fotograf 20% shorter.
In the 3rd year, publik akseptanse of the new spelling kan be expekted to reach the stage where more komplikated changes are possible.
Governments will enkourage the removal of double letters which have always ben a deterent to akurate speling.
Also, al wil agre that the horibl mes of the silent "e" in the languag is disgrasful and it shouldgo away.
By the 4th yer people wil be reseptiv to steps such as replasing "th" with "z" and "w" with "v".
During ze fifz yer, ze unesesary "o" kan be dropd from vords kontaining "ou" and after ziz fifz yer, ve vil hav a reil sensibl riten styl.
Zer vil be no mor trubl or difikultis and evrivun vil find it ezi tu understand ech oza. Ze drem of a united urop vil finali kum tru.
Und efter ze fifz yer, ve vil al be speking German like zey vunted in ze forst plas.
If zis mad you smil, pleas pas on to oza pepl.
As part of the negotiations, the British Government conceded that English spelling had some room for improvement and has accepted a 5-year phase-in plan that would become known as "Euro-English".
In the first year, "s" will replace the soft "c". Sertainly, this will make the sivil servants jump with joy.
The hard "c" will be dropped in favour of "k". This should klear up konfusion, and keyboards kan have one less etter.
There will be growing publik enthusiasm in the sekond year when the troublesome "ph" will be replaced with "f". This will make words like fotograf 20% shorter.
In the 3rd year, publik akseptanse of the new spelling kan be expekted to reach the stage where more komplikated changes are possible.
Governments will enkourage the removal of double letters which have always ben a deterent to akurate speling.
Also, al wil agre that the horibl mes of the silent "e" in the languag is disgrasful and it shouldgo away.
By the 4th yer people wil be reseptiv to steps such as replasing "th" with "z" and "w" with "v".
During ze fifz yer, ze unesesary "o" kan be dropd from vords kontaining "ou" and after ziz fifz yer, ve vil hav a reil sensibl riten styl.
Zer vil be no mor trubl or difikultis and evrivun vil find it ezi tu understand ech oza. Ze drem of a united urop vil finali kum tru.
Und efter ze fifz yer, ve vil al be speking German like zey vunted in ze forst plas.
If zis mad you smil, pleas pas on to oza pepl.
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
"Dědečku, vyprávěj mi své zážitky z války!" - "Chlapče, to byla opravdová hrůza. Ani se mi o tom nechce mluvit. Ráno jsme tam byli já, četa, které jsem velel, a asi stovka partyzánů. Celý den se střílelo a střílelo a večer jsme byli naživu jen já a moje četa. Druhý den přišli noví partyzáni, zase se celý den střílelo a střílelo a zase jsme večer byli naživu jen já a moje četa. A tak to chodilo celou válku." - "Páni, dědečku, vy jste ale byli hrdinové! A co to bylo za četu, které jsi velel?" - "Popravčí!"
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Pocas propagacneho turne po USA navstivi prezident George W. Bush istu skolu a vysvetluje ziakom jeho vladnu politiku. Po skonceni vyzve ziakov aby mu polozili otazky ak im nieco nie je jasne.
Slova sa ujme maly Bob:
Pan prezident, mam 3 otazky:
1. Ako sa Vam podarilo vyhrat volby, napriek tomu ze pri spocitavani hlasov ste prehrali?
2. Preco chcete napadnut Irak bezdovodne?
3. Nemyslite si, ze zhodenie bomby na Hirosimu bol najvacsi teroristicky utok v dejinach ludstva?
V tom zazvoni na prestavku a ziaci sa rozbehnu z triedy von. Po skonceni prestavky prezident Bush opatovne vyzve ziakov aby polozili svoje otazky.
Tentokrat sa prihlasi maly Joey:
Pan prezident, mam 5 otazok:
1. Ako sa Vam podarilo vyhrat volby, napriek tomu ze pri spocitavani hlasov ste prehrali?
3. Nemyslite si, ze zhodenie bomby na Hirosimu bol najvacsi teroristicky utok v dejinach ludstva?
4. Preco dnes zvonilo na prestavku o 20 minut skor?
5. Kde je Bob???
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ministerstvo rybareni a ochrany zivotniho prostredi statu Colorado doporucuje stoparum, lovcum, rybarum a golfistum, aby zachovali mimoradnou obezretnost a meli se na pozoru pred medvedy za pobytu v oblasti Dillonu, Breckenridge a Keystone.
Doporucuje lidem nosit na odevu zarizeni vytvarejici hluk, jako jsou zvonecky, ktere medveda upozorni, ale nevylekaji.
Take doporucuje mit u sebe peprovy sprej pro pripad setkani s medvedem.
Je take vhodne si vsimat znameni cinnosti medvedu.
Lide by se meli naucit odlisovat trus cerneho medveda a grizzlyho.
Trus cerneho medveda obsahuje maliny a nekdy veverci chlupy.
Trus grizzlyho obsahuje zvonecky a je citit po pepri.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Potkaji se dve kamosky a jedna se pta druhe: "Beres antikoncepci?"
"Ne, ja zeru antidepresiva."
"A funguje to?"
"Perfektne! Mam uz 5 harantu a je mi to uplne u prdele."
Slova sa ujme maly Bob:
Pan prezident, mam 3 otazky:
V tom zazvoni na prestavku a ziaci sa rozbehnu z triedy von. Po skonceni prestavky prezident Bush opatovne vyzve ziakov aby polozili svoje otazky.
Tentokrat sa prihlasi maly Joey:
Pan prezident, mam 5 otazok:
4. Preco dnes zvonilo na prestavku o 20 minut skor?
5. Kde je Bob???
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ministerstvo rybareni a ochrany zivotniho prostredi statu Colorado doporucuje stoparum, lovcum, rybarum a golfistum, aby zachovali mimoradnou obezretnost a meli se na pozoru pred medvedy za pobytu v oblasti Dillonu, Breckenridge a Keystone.
Doporucuje lidem nosit na odevu zarizeni vytvarejici hluk, jako jsou zvonecky, ktere medveda upozorni, ale nevylekaji.
Take doporucuje mit u sebe peprovy sprej pro pripad setkani s medvedem.
Je take vhodne si vsimat znameni cinnosti medvedu.
Lide by se meli naucit odlisovat trus cerneho medveda a grizzlyho.
Trus cerneho medveda obsahuje maliny a nekdy veverci chlupy.
Trus grizzlyho obsahuje zvonecky a je citit po pepri.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Potkaji se dve kamosky a jedna se pta druhe: "Beres antikoncepci?"
"Ne, ja zeru antidepresiva."
"A funguje to?"
"Perfektne! Mam uz 5 harantu a je mi to uplne u prdele."
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ministr zdravotnictví je na inspekci v nemocnici. Společně s primářem vstoupí do pokoje, kde pacienti sedí na postelích a onanují.
Ministr: "Co to je?!"
Primář: "To je nové léčebná metoda, pacienti jsou po ní uvolněnější."
Pokročí do druhého pokoje, kde pacienti souloží se sestřičkami.
Ministr: "A co má znamenat tohle?!"
Primář: "Stejná terapie, ale jiná zdravotní pojišťovna."
Ministr: "Co to je?!"
Primář: "To je nové léčebná metoda, pacienti jsou po ní uvolněnější."
Pokročí do druhého pokoje, kde pacienti souloží se sestřičkami.
Ministr: "A co má znamenat tohle?!"
Primář: "Stejná terapie, ale jiná zdravotní pojišťovna."
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Právě vyplňuji formulář DS-156 na americké vízum a tohle mě schodilo ze židle
Otázka:
Máte v úmyslu navštívit USA za účelem podněcování teroru nebo jiné protiprávní činnosti? Jste členem nebo představitelem teroristické organizace v současné době označené ministrem zahraničí Spojených států? Podílel(a) jste se někdy na perzekuci za přímého dohledu německé nacistické vlády; či jste se někdy zúčastnil(a) genocidy?
ANO/NE
Otázka:
Máte v úmyslu navštívit USA za účelem podněcování teroru nebo jiné protiprávní činnosti? Jste členem nebo představitelem teroristické organizace v současné době označené ministrem zahraničí Spojených států? Podílel(a) jste se někdy na perzekuci za přímého dohledu německé nacistické vlády; či jste se někdy zúčastnil(a) genocidy?
ANO/NE
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
A kolik toho stihnete o přestávce Vy?
Máte si s čím hrát?
Něco ke zdražení tabákových výrobků...
- Tatínku, teď když se zdraží cigarety, tak budeš méně kouřit?
- Ne Pepíčku, ty budeš méně papat.
Máte si s čím hrát?
Něco ke zdražení tabákových výrobků...
- Tatínku, teď když se zdraží cigarety, tak budeš méně kouřit?
- Ne Pepíčku, ty budeš méně papat.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Hehe s tim sem se taky setkalLerek píše:Právě vyplňuji formulář DS-156 na americké vízum a tohle mě schodilo ze židle
Otázka:
ANO/NE

Navíc pod každou otázkou (aspoň myslim) je napsaný, že odpověď "ano" nemusí automaticky znamenat zamítnutí žádosti