Koľko hier ste v živote dohrali ?

Akce, strategie, adventury, plošinovky, závodní, sportovní a logické hry ... prostě žádné RPG.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět

Takže ako ste na tom ?

Ani jedna. Hry nehrávam.
0
Žádná hlasování
1 - 10
22
15%
11 - 25
42
29%
26 - 50
33
23%
51 - 100
26
18%
101 a viac
20
14%

Celkem hlasů: 143

Target
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Target »

necrotising_: možná jo, je to strašně stará hra, je to plošinovka a příběh hry je takovej, že malímu klukovy unesou psa při zatmění slunce nějaký příšery a odletí snim do vesmíru, on se tam vydá a má nějakou laserovou zbraň , kterou na začátku stejnak stratíš, pak zachráníš psa před takovim blbem a na konci hry je intro, kde zjistíš že to byl jenom sen

úplná blbost
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Wajgl píše:na konci hry je intro
Jenom technická - intro se nachází na začátku hry. Na konci jest outro ;-)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Target
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Target »

aha, pardon :roll:
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Pridávam si Mafiu, ktorá nepotrebuje komentár a čerstvo prejdený Fallout Tactics.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Dnes som dohral Icewind Dale II a pred pár týždňami Icewind Dale I+HoW+TotLM - takže som na 164 :mrgreen: - to je môj posledný kontakt s IE hrami - myslím, že viac sa k nim už asi nevrátim. :-P
There is a limit to stupidity.
182
nekrotyrael
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nekrotyrael »

CrowX píše:Dnes som dohral Icewind Dale II a pred pár týždňami Icewind Dale I+HoW+TotLM - takže som na 164 :mrgreen: - to je môj posledný kontakt s IE hrami - myslím, že viac sa k nim už asi nevrátim. :-P
omg :)
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Tak - dokončeno NWN+SotU+HotU a Fallout1. A malý dotaz - nevíte někdo kde by se dal sehnat Fallout2?
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

AlmSiVi: V Trhově mají leccos - http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=74965#74965
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Díky, toho Falloutu2 samostatně jsem si vůbec nevšiml, myslel jsem si že se dá sehnat jenom Fallout collection, což se mi vzhledem k tomu že Fallout1 i Tactics mám moc kupovat nechtělo.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Tak dnes krátce po půlnoci jsem po F 1 dohrál i Fallouta 2.
Sic jsem tedy měl na konci velmi nehezký zákys, který trochu zkazil celkový dojem, ale jinak to byl (ať už s 1 či 2) herní zážitek skutečně parádní. Takto mě pohltit se zatím podařilo jen BGII.. Opět jsem několikrát zakusil ten pocit, kdy jsem se naprosto zaujat hrou jen tak mimoděk podíval na hodiny, abych zjistil, že za 3 hodiny jdu do práce a v práci jsem pro změnu rozmýšlel kam dál, jakou zbraň, na co jsem zapomněl - prostě úžas 8-)

Tisíceré díky Daemone ;) :pray:
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Tak před chvilkou jsem úspěšně dokončil Flatout. Bylo to skutečně zajímavé osvěžení i když mi trochu zatuhla ruka :mrgreen:
Pokud jste někdo hrál Off Road Redneck Racing, tak Flatout, je dfcto jeho kopie, ale musím říci že v mnoha směrech vylepšená a vůbec celkově hodně povedená. Po velmi snadném sačátku a trošku tužší střední třídě, přišla na řadu ta nejvyšší a tam jsem chca nechca musel dost často používat i brzdy :D
Jinak nejhezčí zážitek - na kapotě mi náhle přistál řidič za mnou jedoucího auta, vydržel asi 4 vteřiny do zatáčky (pak se konečně 'pustil' :twisted:) načež jsem vzápětí najel na kámen, jež mě katapultoval na střechu jiného vozu, který mě vezl tak 3 vteřiny, aby posléze naboural, já z něj spadl přímo na trať a ještě mě stihla předletět jeho... figurína....
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Frosty: Flatout jsem hrál jen v multiplayeru na LAN party, jakousi formu destructin derby, a je to vážně sranda :-). I přesto mě singl jedničky nijak zvlášť nelákal, ale na dvojku už jsem slyšel tolik chvály že se na ni v najbližší době taky chystám.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Tak už i poslední ze dvou bonusových misí ve Full Spectrum Warrioru jest dokončena 8-)
Hratelnost u tohoto dílka je velmi vysoká, stejně tak si velkou pochvalu zaslouží celkové zpracování jednotek (vlastních i nepřátelských) a pak také ovládání, které je skutečně lahůdkou. Ani v nejmenším by mě nenapadlo, že velet dvěma 4-členným týmům budu hlavně pomocí myši a dfcto jen čtyř kláves.
Výtku bych měl hlavně ke kameře, která mohla být o fousíček oddálená a také k umisťování 'pohybových bodů', které mi nejednou zhatilo celou misi, a v tom lepším případě 'jen' odčerpalo větší množství munice u týmu, který přebíhající tým zrovna kryl.
Protivníci sem tam cheatují, ale to holt řeší load. Jinak přechod mezi misemi je tak důmyslný, že se člověk nenaděje a zjistí, že už zase hraje 14 hodin v kuse, a že by i mohl jít spát :lol:
Hodnocení 8/10.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Tak jsem právě dokončil KotOR2.
Pocity jsou celkem smíšené. A to ať už z konce či ze hry jako takové.
Je v ní spousta velmi vydařených rozhovorů, atmosférou i emocemi nabytých okamžiků, ale kvalitu hry u mne hodně sráží jakási hektičnost a někdy až nesmyslné nalinkování výběru společníků.
Ta tam je 'volnost' prvního dílu. Zde jsem to chápal jakožto nástroj pro vtažení hráče do děje, ale dost často to byl nástroj více než hrubý...
V době nejbližší to ovšem plánuji rozehrát znovu, neb mě zajímá, zda se některé věci vyvynuli tak podivně jen díky mému postupu, nebo zda se jedná skutečně o nedodělky autorů... (navíc mě také hodně zajímá DS :twisted:)
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Frosty... posledná strana tejto diskusie = 4 Tvoje príspevky o ukončení nejakej hry/hier... to asi máš dosť "hráčske" obdobie... :-D
Odpovědět

Zpět na „Jiné hry“