Myslím to upřímně aneb sadismus & hanobení

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět

Kdo ze Sigilanů vám leze nejvíc na nervy?

Adieu
3
8%
Arian
2
5%
Hamster
0
Žádná hlasování
cheerleader
12
30%
Idaho
2
5%
Jab
0
Žádná hlasování
KEBULE
3
8%
Lerek
0
Žádná hlasování
Neferit Sr.
1
3%
Sadakantis
8
20%
sevencreature
1
3%
SlipKnoT
4
10%
Vallun
4
10%

Celkem hlasů: 40

Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

yenn: Zajímavé též je, že "y" zpravidla ponechává v cizích slovech - např. "play". Nj, složitá osobnost. :-)
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

Já bych začal u velkých písmen. To se učí už děti v první třídě. Nemůže to být nic nového ani pro Tinnarra(iho?).
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

já bych začal u inteligence a to nejen u sebe :idea:
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Kdo je Vallun?

Edit:
Vampiria píše: Firkraag: Stabilně podává kvalitní výkony, svědčící o jeho myšlenkové jednoduchosti. Dále spamuje, stěžuje si na mazání příspěvků a ještě za to spílá adminům. Píše bez diakritiky, dělá pravopisné chyby.
Kvalitni vykony: Souhlas..
Myslenkova jednoduchost: :-? Kazdej tomu rika jinak..
Spamuje: Ano, je tu nuda..
Stezuje si na mazani prispevku: Uz jsem to davno vzdal..
Jeste za to nadava: Cholerik..
Pise bez diakritiky: Nene!
Dela pravopisne chyby: No, snazim se..
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Vampiria: Tvému Top Listu nelze nic vytknout, s uvedenou charakteristikou plně souhlasím. Pouze bych si dovolil list mírně doplnit. Abecedně a dámu jako první, pánové jistě odpustí.

Vampiria
Směle ses tam mohla připsat také. Chápu ale proč jsi tak neučinila a tudíž Tě tam nominuji dodatečně. Tvé příspěvky mají vytříbenou formu, nebojím se prohlásit, že dosahují literárních kvalit. Velice se mi líbí Tebou požívané "staromódní" formy slov, jako kupříkladu thema (namísto téma) či fysika (oproti modernímu fyzika). Ovšem ani obsah nezůstává za formou nijak pozadu. Z Tvých příspěvků je patrné, že máš obsáhlé znalosti z mnoho oborů a patřičný rozhled.

Ajantis
K již výše uvedené charakteristice od Vampirie bych neváhal vyzdvihnout Ajantisovy vysoce kvalitní komentáře a reporty, kterými pravidelně přispívá do Scény mořského vánku. Čtivě podané informace od erudovaného autora nabízejí užitečný přehled na co jít a čemu se vyhnout obloukem. Zasluhuje si za to dík a proč ne i rank Odborného recenzenta Sigilu ? ;-)

Jab
Jeho kritické komentáře nepostrádají patřičnou dávku sarkasmu a především jsou trefné. Jak by pravil náš ministr kultury, "sednou jako zadek na hrnec". Ačkoli Mistr Jandák by jistě použil bodřejší výraz. :-D Jab ve svých kousavých příspěvcích vždy dokáže zachovat správnou míru přiměřenou situaci. To se nepovede každému.

Yenn
I kdyby již za nic jiného, společnost ve Valhalle si zaslouží svým megalomanským a na výsost poutavým zpracování Příběhu o chtíči, hříchu a vykoupení. Klobouk dolů před takovým výkonem, yenne!
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Ehm... pisanie bez diakritiky... Keby to niekomu fakt sakra vadilo, tak si na tu cesku holt prevyknem... :-?
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Firkraag píše:Kdo je Vallun?
Viz např. Blízký Východ.
Firkraag píše:Pise bez diakritiky: Nene!
Píšeš s interpunkcí (čárky, tečky... mezi větami), ale bez diakritiky (háčky, čárky, kroužek...).
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

ad vlákno o umění - teď jsem do něj nakouknul a divím se - o pár řádků výše se tady někteří plácají po ramenou jací jsou kabrňáci, ale Arthaliona přitom podpásově utřeli jako nějací spratci :-?
Mám pocit, že na tomhle fóru něco začíná smrdět ;-)
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

SiNuHeT: Jak "podpásově"? Arthalion sem, mám dojem, nadále chodí, jen nepřispívá a já osobně mu své mínění o něm napsala několikrát ;-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Mno.. Tohodle threadu sem si vubec nevsim..
Co na to rict? Radsi nic.. Nechci bejt sprostej..
Ja z nudy spamuju ale je to lepsi nez z nudy delat tohle.. Ubohost..

Přidán link, aby se ve světě širém vůkol poznalo, který že je to thread. Vampiria

Dekuji, jsi velice hodna. Firkraag
Naposledy upravil(a) Firkraag dne 14.8.2006 12:45, celkem upraveno 1 x.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Firkraag: Víš, že už proti tobě vlastně skoro nic nemám :?: :-D - Celé odpoledne jsem totiž byl v on-line a smskovém sporu s jedním "člověkem", který je něco jako mix tebe a Tinnarra (to celé ještě na xtou :evil: ) a učinil jsem tak poznání, že naše občasné rozmíšky tady jsou vlastně naprosto o ničem.. :-P
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Nevim jestli te to uklidni ale ja spory na internetu atd. beru jen jako odreagovani a zabiti nudy.. Od toho internet je (pro rejpaly: nejen od toho)..
A ty ses snadnej cil. Alespon pro me.. Takovi jako ses proste v realu nemuzu vystat.. A u ceho vy se tady nervujete tak tomu ja se smeju. Prijde mi absurdni jakykoli spor (brany vazne) s clovekem ktereho osobne neznate. Takovi lide museji mit strasne nudnej a jednotvarnej zivot u PC.
Takze ode me necekjte zadnou zmenu. Ja se timhle bavim a bavit budu.. At vam pripadam sebe blbejsi..
:-P
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

TAK jediné, co mi leze na nervy je fikraagův WWW odkaz na póvl republiky ;-) , jinak mám všechny na sigilu rád, nejvíce Vampirii (ona už ví proč)
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Firkraag píše:Ja se timhle bavim a bavit budu.. At vam pripadam sebe blbejsi..
Jeď, Firkraagu, jeď! Jdeš na to skvěle! :applause:
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Vampiria píše:A závěrem Karlovarské komando - Cozzinnni, Trandul, wajgl (Target) a wosmahl: Spamují, kde mohou a ještě spamují o spamování. Ovšem, nutno jim přiznat, že v poslední době se docela polepšili. Ještě vylepšit ten pravopis.
Na tom pravopise začnu makat v září a budu se snažit až do června, snad se to vylepší.

A jinak sem hlasoval pro KOFIHO - chana. Nic proti asiatům, ale všeho moc škodí. A vůbec ho nějak nemusim. Ještě sem uvažoval nad Yaschikem, toho taky nemůžu vystát.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“