Myslím to upřímně aneb sadismus & hanobení
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Kdo je Vallun?
Edit:
Myslenkova jednoduchost:
Kazdej tomu rika jinak..
Spamuje: Ano, je tu nuda..
Stezuje si na mazani prispevku: Uz jsem to davno vzdal..
Jeste za to nadava: Cholerik..
Pise bez diakritiky: Nene!
Dela pravopisne chyby: No, snazim se..
Edit:
Kvalitni vykony: Souhlas..Vampiria píše: Firkraag: Stabilně podává kvalitní výkony, svědčící o jeho myšlenkové jednoduchosti. Dále spamuje, stěžuje si na mazání příspěvků a ještě za to spílá adminům. Píše bez diakritiky, dělá pravopisné chyby.
Myslenkova jednoduchost:

Spamuje: Ano, je tu nuda..
Stezuje si na mazani prispevku: Uz jsem to davno vzdal..
Jeste za to nadava: Cholerik..
Pise bez diakritiky: Nene!
Dela pravopisne chyby: No, snazim se..
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Vampiria: Tvému Top Listu nelze nic vytknout, s uvedenou charakteristikou plně souhlasím. Pouze bych si dovolil list mírně doplnit. Abecedně a dámu jako první, pánové jistě odpustí.
Vampiria
Směle ses tam mohla připsat také. Chápu ale proč jsi tak neučinila a tudíž Tě tam nominuji dodatečně. Tvé příspěvky mají vytříbenou formu, nebojím se prohlásit, že dosahují literárních kvalit. Velice se mi líbí Tebou požívané "staromódní" formy slov, jako kupříkladu thema (namísto téma) či fysika (oproti modernímu fyzika). Ovšem ani obsah nezůstává za formou nijak pozadu. Z Tvých příspěvků je patrné, že máš obsáhlé znalosti z mnoho oborů a patřičný rozhled.
Ajantis
K již výše uvedené charakteristice od Vampirie bych neváhal vyzdvihnout Ajantisovy vysoce kvalitní komentáře a reporty, kterými pravidelně přispívá do Scény mořského vánku. Čtivě podané informace od erudovaného autora nabízejí užitečný přehled na co jít a čemu se vyhnout obloukem. Zasluhuje si za to dík a proč ne i rank Odborného recenzenta Sigilu ?
Jab
Jeho kritické komentáře nepostrádají patřičnou dávku sarkasmu a především jsou trefné. Jak by pravil náš ministr kultury, "sednou jako zadek na hrnec". Ačkoli Mistr Jandák by jistě použil bodřejší výraz.
Jab ve svých kousavých příspěvcích vždy dokáže zachovat správnou míru přiměřenou situaci. To se nepovede každému.
Yenn
I kdyby již za nic jiného, společnost ve Valhalle si zaslouží svým megalomanským a na výsost poutavým zpracování Příběhu o chtíči, hříchu a vykoupení. Klobouk dolů před takovým výkonem, yenne!
Vampiria
Směle ses tam mohla připsat také. Chápu ale proč jsi tak neučinila a tudíž Tě tam nominuji dodatečně. Tvé příspěvky mají vytříbenou formu, nebojím se prohlásit, že dosahují literárních kvalit. Velice se mi líbí Tebou požívané "staromódní" formy slov, jako kupříkladu thema (namísto téma) či fysika (oproti modernímu fyzika). Ovšem ani obsah nezůstává za formou nijak pozadu. Z Tvých příspěvků je patrné, že máš obsáhlé znalosti z mnoho oborů a patřičný rozhled.
Ajantis
K již výše uvedené charakteristice od Vampirie bych neváhal vyzdvihnout Ajantisovy vysoce kvalitní komentáře a reporty, kterými pravidelně přispívá do Scény mořského vánku. Čtivě podané informace od erudovaného autora nabízejí užitečný přehled na co jít a čemu se vyhnout obloukem. Zasluhuje si za to dík a proč ne i rank Odborného recenzenta Sigilu ?

Jab
Jeho kritické komentáře nepostrádají patřičnou dávku sarkasmu a především jsou trefné. Jak by pravil náš ministr kultury, "sednou jako zadek na hrnec". Ačkoli Mistr Jandák by jistě použil bodřejší výraz.

Yenn
I kdyby již za nic jiného, společnost ve Valhalle si zaslouží svým megalomanským a na výsost poutavým zpracování Příběhu o chtíči, hříchu a vykoupení. Klobouk dolů před takovým výkonem, yenne!
ad vlákno o umění - teď jsem do něj nakouknul a divím se - o pár řádků výše se tady někteří plácají po ramenou jací jsou kabrňáci, ale Arthaliona přitom podpásově utřeli jako nějací spratci
Mám pocit, že na tomhle fóru něco začíná smrdět

Mám pocit, že na tomhle fóru něco začíná smrdět

Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
-Marcus Aurelius
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
SiNuHeT: Jak "podpásově"? Arthalion sem, mám dojem, nadále chodí, jen nepřispívá a já osobně mu své mínění o něm napsala několikrát 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mno.. Tohodle threadu sem si vubec nevsim..
Co na to rict? Radsi nic.. Nechci bejt sprostej..
Ja z nudy spamuju ale je to lepsi nez z nudy delat tohle.. Ubohost..
Přidán link, aby se ve světě širém vůkol poznalo, který že je to thread. Vampiria
Dekuji, jsi velice hodna. Firkraag
Co na to rict? Radsi nic.. Nechci bejt sprostej..
Ja z nudy spamuju ale je to lepsi nez z nudy delat tohle.. Ubohost..
Přidán link, aby se ve světě širém vůkol poznalo, který že je to thread. Vampiria
Dekuji, jsi velice hodna. Firkraag
Naposledy upravil(a) Firkraag dne 14.8.2006 12:45, celkem upraveno 1 x.
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jestli te to uklidni ale ja spory na internetu atd. beru jen jako odreagovani a zabiti nudy.. Od toho internet je (pro rejpaly: nejen od toho)..
A ty ses snadnej cil. Alespon pro me.. Takovi jako ses proste v realu nemuzu vystat.. A u ceho vy se tady nervujete tak tomu ja se smeju. Prijde mi absurdni jakykoli spor (brany vazne) s clovekem ktereho osobne neznate. Takovi lide museji mit strasne nudnej a jednotvarnej zivot u PC.
Takze ode me necekjte zadnou zmenu. Ja se timhle bavim a bavit budu.. At vam pripadam sebe blbejsi..

A ty ses snadnej cil. Alespon pro me.. Takovi jako ses proste v realu nemuzu vystat.. A u ceho vy se tady nervujete tak tomu ja se smeju. Prijde mi absurdni jakykoli spor (brany vazne) s clovekem ktereho osobne neznate. Takovi lide museji mit strasne nudnej a jednotvarnej zivot u PC.
Takze ode me necekjte zadnou zmenu. Ja se timhle bavim a bavit budu.. At vam pripadam sebe blbejsi..

Na tom pravopise začnu makat v září a budu se snažit až do června, snad se to vylepší.Vampiria píše:A závěrem Karlovarské komando - Cozzinnni, Trandul, wajgl (Target) a wosmahl: Spamují, kde mohou a ještě spamují o spamování. Ovšem, nutno jim přiznat, že v poslední době se docela polepšili. Ještě vylepšit ten pravopis.
A jinak sem hlasoval pro KOFIHO - chana. Nic proti asiatům, ale všeho moc škodí. A vůbec ho nějak nemusim. Ještě sem uvažoval nad Yaschikem, toho taky nemůžu vystát.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. 
-------------------------------------------
Flower power

-------------------------------------------
Flower power