Tak to se nediv.. - patnáctku si většina rodičů ještě střeží jako oko v hlavě (přece ji jen tak nepředhodí k ukojení tvých vilných choutekemo_freak píše:slecne je 15
Láska, sex a něžnosti
když je pán na mladý masíčko, tak tomu něco musí obětovatKOFi-chan píše:Tak to se nediv.. - patnáctku si většina rodičů ještě střeží jako oko v hlavě (přece ji jen tak nepředhodí k ukojení tvých vilných choutekemo_freak píše:slecne je 15)
![]()
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler

mě totiž ještě něco říká lidská důstojnostAjantis píše:Tak Ty zjevně na mladé masíčko nejsi.Lerek píše:a proto vzkazuju Kofi-chanovi, že jeho Kubrikova Lolita je stále ve výborném stavu
A přitom ta Lolita má uprostřed tak roztomilou malou dírku...
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler

tak jinak, na sraze budu mít čerstvě nalešťené kanady s ocelovou špicí, kolik, že je ta cena?Ajantis píše:Ehm... Hehm...yenn píše:Ajantis: Možná bys mohl emo_freaka poučit, jak na maminky
Dobře, instruktážní hodina se koná těsně po skončení pátečního Sigil srazu. Figurantkou bude Vampiria.
Cena: 1000,-

ale bude, nám, ostrým hochům, je jedno, že nám za to následně uzmeš duše a prokleješ rodiny nejméně do 20. kolenaVampiria píše:Žádná demonstrace nebudeale mohu nabídnout čarodějné bejlí na uspání maminky jakož i tatínka

- Sadako
 - Sigil Team
 - Kontaktovat uživatele:

Demonstrace nebude a nedoporučuji něco zkoušet 
 nebo bude ZLE 
 co rodina, ale vy, kucí opálený, vy byste trpěli jako námořník bez rumu 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.

Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
a já se těšil na hodnotnou BJUKKEJK summer 2006 style diskuzi

Ajantis píše:A přitom ta Lolita má uprostřed tak roztomilou malou dírku...
					Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 15.8.2006 19:52, celkem upraveno 1 x.

Lerek píše:když je pán na mladý masíčko, tak tomu něco musí obětovatKOFi-chan píše:Tak to se nediv.. - patnáctku si většina rodičů ještě střeží jako oko v hlavě (přece ji jen tak nepředhodí k ukojení tvých vilných choutek)
![]()
Tywe ja ty prachy netisku (ale verim ze Tinnarr by za pul hodiny napsal program, kterej by to dokazalAjantis píše:Ehm... Hehm...yenn píše:Ajantis: Možná bys mohl emo_freaka poučit, jak na maminky
Dobře, instruktážní hodina se koná těsně po skončení pátečního Sigil srazu. Figurantkou bude Vampiria.
Cena: 1000,-
Uz ted nvm jak s rozpoctem 10k zatahnu pobyt tam a 13ti k skolny, ktery mam zaplatit do 11.9.