Kuřáci & nekuřáci
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vampiria: Jestli ti to udělá větší radost, tak Vás kuřáky můžu obdivovat. Tisíce kuřáků statečně a předčasně pokládá své životy, aby ušetřili státu peníze vydávané na starobních důchodech a jiných sociálních dávkách. Jste vlastně dobrodinci národa. (tohle tvrdily i tabákové společnosti)
Takže se ti omlouvám.
btw nezapomeň používat popelníky a popelnice, nedopalky znečišťují životní prostředí
Takže se ti omlouvám.
btw nezapomeň používat popelníky a popelnice, nedopalky znečišťují životní prostředí
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Dalcor: Ne. V létě je na to venku moc vedro a v zimě zase moc zima (mrznou mi ruce), navíc když už někde venku jsem, tak pochoduju a kouření by mě zdržovalo a hlavně bych si to za chůze nevychutnala a pokud na někoho čekám, tak si vždy čtu a u toho by mě cigareta zase rušila. Maximálně někdy na zastávce, ale jak říkám - lezu bokem, aby na ostatní nešel kouř.
EDIT for Pan Bača: Copak vajgly. Típnu je o podpatek a hodím do koše. Mě facinují žvýkačky co čtvereční decimetr na chodníku.
Tafif: Evidentně jsi nepochopil, co jsem se Ti snažila sdělit. Škoda. Kuřáci rozhodně nejsou dobrodinci národa
. Tabákové společnosti tvrdí cokoliv, aby prodali více svých výrobků, jako ostatně všechny ostatní něco prodávající firmy, takže na jejich tvrzení bych příliš nedala 
EDIT for Pan Bača: Copak vajgly. Típnu je o podpatek a hodím do koše. Mě facinují žvýkačky co čtvereční decimetr na chodníku.
Tafif: Evidentně jsi nepochopil, co jsem se Ti snažila sdělit. Škoda. Kuřáci rozhodně nejsou dobrodinci národa

Naposledy upravil(a) Sadako dne 12.10.2005 14:35, celkem upraveno 2 x.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Dalcor
- Sigilan
- Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
- Kontaktovat uživatele:
Schvalne zda se objevi nejaky vyvolavac deste :(Vampiria píše: Tafif: Evidentně jsi nepochopil, co jsem se Ti snažila sdělit. Škoda. Kuřáci rozhodně nejsou dobrodinci národa. Tabákové společnosti tvrdí cokoliv, aby prodali více svých výrobků, jako ostatně všechny ostatní něco prodávající firmy, takže na jejich tvrzení bych příliš nedala
Neodpustím si jedno jízlivé popíchnutí. Ženy mají na cigaretách oproti mužům výraznější psychickou závislost. Důsledná obhajoba jedné nejmenované osoby na jednom nejmenovaném fóru to trošičku dokazuje.
Je ovšem pravda, že kouření je v posledku věc každého jednotlivce. Tedy pokud jím výrazně neotravuje okolí. Z některých scén mě ale jímá hrůza. Například, když se nějaká čerstvá maminka schýbá ke své ratolesti se žvárem v ruce.
Pokud mě ale kuřák vyloženě neotravuje, tak se do něj nenavážím. Koneckonců u nás v rodině (nukleární) jsou kuřáci dva. Samozřejmě kouření v bytě jest zakázáno pod trestem smrti.
Mmj. výjimečně si zapálím ještě teď. Pokud jsem v hospodě a už mám notně upito.
Jináč doutník s kamarády (+whisky atd.) považuji za stylovou a milou záležitost. Obdobně i s marihuanou. Samozřejmě pro zachování puncu výjimečnosti je nutné, aby takové seance nebyly časté.

Je ovšem pravda, že kouření je v posledku věc každého jednotlivce. Tedy pokud jím výrazně neotravuje okolí. Z některých scén mě ale jímá hrůza. Například, když se nějaká čerstvá maminka schýbá ke své ratolesti se žvárem v ruce.

Pokud mě ale kuřák vyloženě neotravuje, tak se do něj nenavážím. Koneckonců u nás v rodině (nukleární) jsou kuřáci dva. Samozřejmě kouření v bytě jest zakázáno pod trestem smrti.

Jináč doutník s kamarády (+whisky atd.) považuji za stylovou a milou záležitost. Obdobně i s marihuanou. Samozřejmě pro zachování puncu výjimečnosti je nutné, aby takové seance nebyly časté.

- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vampiria: Asi jsem nepochopil, co jses mi snažila sdělit. Naprosto s tebou souhlasím ohledně tabákových společností. Jinak se to tady celou dobu snažím brát s humorem a nadsázkou. Kdybych chtěl brát naprosto vážně vše, co napíšu šel bych na nějaké filosofické fórum.
btw ty žvíkačky jsou vážně příšerné
btw ty žvíkačky jsou vážně příšerné
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jab píše:Je ovšem pravda, že kouření je v posledku věc každého jednotlivce. Tedy pokud jím výrazně neotravuje okolí. Z některých scén mě ale jímá hrůza. Například, když se nějaká čerstvá maminka schýbá ke své ratolesti se žvárem v ruce.![]()
Matky s cigárem - něco takového by se mělo zakázat.
Co se týče doutníku a whisky tak souhlasím. Na trávu už mám jiný názor.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jab:
kdybych byla na cigaretách závislá, ať už psychicky nebo fyzicky, asi bych bez nich nevydržela v poklidu poslední tři týdny
, to co mě docela přemluvilo reagovat, jsem už popsala a nebudu se opakovat
snad jen přidám svůj oblíbený argument o svobodě neřestí - mám právo dělat si se svým tělem, co uznám za vhodné a nikdo mi do toho nemá co mluvit a dále opravdu nemám ráda falešnou starost o mé zdraví 

Hmm, tři týdny už je slušný čas. Skoro se už ani nevyplatí znovu začínat, ne?Vampiria píše:Jab:![]()
kdybych byla na cigaretách závislá, ať už psychicky nebo fyzicky, asi bych bez nich nevydržela v poklidu poslední tři týdny
![]()

Mmj. všichni ti slušní lidé, kteří se účastní pražských srazů jsou de facto nekuřáci. Ale role černé ovce ti předpokládám nevadí.

- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
KOFi píše:Frosty: Jenomže to by ses tak mohl rozčilovat skoro pořád - kvůli kuřákům, dlouhodobě nezaměstnaným, vězňům..A pro kuřáky je nějaká zdarma odvykací kůra
Pro vás oba – přesně tyhle reakce jsem čekal a vězte, že jste trochu mimo – a to z jednoho jediného důvodu – tohle je téma o (ne)kouření – ne o vězních, anorektičkách, nezaměstnaných apod.Vampiria píše: Frosty: Ach jo, na tohle existuje jediná odpověď - individuální zdravotní účty. Proč bych já měla platit ze svých daní inzulín kreténovi, co se tak dlouho přežíral tučným a nehýbal se, až dostal diabetes II. typu? Proč bych měla platit léčbu anorektiček a bulimiček, když jsou z mého pohledu, speciálně bulimičky, banda vypatlaných krav (neplatí pro těžkým stresem a depresemi vyvolané poruchy příjmu potravy)? Proč bych měla platit umělé oplodnění tlustým ženským, které si za svoji uměle vyvolanou neplodnost mohou samy přejídáním? Na pitomého sportovce, který neodhadnul svoje síly, horolezil, kde neměl a skončil s ochrnutýma nohama na vozíku? Idiota, co skákal po hlavě do vody a náhodou tam byl šutr a z něj je kvadruplegik jak cyp? A takhle bychom mohli pokračovat donekonečka. Tohle by a to ještě jmožná vyřešily jen ty IZÚ, nebo se zruší VZP a bude se platit u doktora všechno cash. Sociální zdravotní systém je založen na tom, že zdraví přispívají nemocným a všichni musí počítat s tím, že minimálně jednou doplatí na ostatní.
Samozřejmě že jsou spousty dalších skupin lidí, kteří mě z tohoto důvodu štvou – alkoholici, narkomani a další, ale to sem jaksi nepatří. Patří sem kuřáci...
2 Vampiria – k tomu tvému seznamu – jednoduše – těm, kteří si své zdraví poškozují (či poškozovali) vědomě a trvale, samozř. ani kačku. Těm ostatním (vrozené vady, vliv okolního prostředí, náhody apod.) přispívat mi problém nečiní....
Ano, provádíš to vědomě – trvale, tedy věz, že jsi přesně ten případ na který bych nedal ani korunu (z čehož si samozřejmě odvoď, že falešnou starost o tvé zdraví rozhodně nemám:) Jinak máš pravdu, že pokud to provádíš pouze se SVÝM tělem, je to jen a jen tvá věc – to ti neberu....Vampiria píše: snad jen přidám svůj oblíbený argument o svobodě neřestí - mám právo dělat si se svým tělem, co uznám za vhodné a nikdo mi do toho nemá co mluvit a dále opravdu nemám ráda falešnou starost o mé zdraví
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jab: Ale vyplatí
jakmile přijdou $ na konto, koupím krabičku a jdu si to užít do oblíbené zahulené hospy
Ad srazy: Vy jste všichni nekuřáci, hmm a chodíte rovnou do nekuřácké hospody? Když už tak už. Dále se rovnou ptám, zda bude někomu vadit, že bych si tam sem tam zapálila, abych s sebou tu krabičku netahala zbytečně
Frosty:
no já se už jen těším, až tu zavedou to placení u lékaře cash a ubude těhle dohadů a de facto se dá očekávat i úbytek nemocných ze sociálně slabších vrstev, čili se vyřeší i problém, z čeho ony vrstvy dotovat

Ad srazy: Vy jste všichni nekuřáci, hmm a chodíte rovnou do nekuřácké hospody? Když už tak už. Dále se rovnou ptám, zda bude někomu vadit, že bych si tam sem tam zapálila, abych s sebou tu krabičku netahala zbytečně

Frosty:

- Yoshi Snipo
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: