To ani nemusíš, stejně všichni víme že je to pravdanecrotising_ píše:No a k tomu, ze lepsi je uz jen HL2: DM, se nevyjadruju.

Moderátor: sevencreature
Za prvé AvP 2 sa mi až tak moc nepáčilo a to hlavne kvôli tomu enginu, na ktorom je urobený - neviem prečo ale celkový dojem z 2-ky je u mňa podstatne horší ako u jednotky.AlieN píše:CrowX: AvP- totální souhlas, když jsem hrál AvP2 poprvé a poprvé na mě vyběhli 2 alieni tak jsem dostal naprostý záchvat paniky a netrefil myší ani tlačítko od výtahu
V HL2: DM vdaka Gravity Field Manipulatoru dostala hlaska "Umlatit niekoho hajzlom" celkom novy vyznamVampiria píše:Mě na HL2 baví jediná věc - chodit tam s tou antigravitační puškou (nebo co to je) a blblnout - shazovat na emzáky auta, půlit pomocí pily, házet na ně sudy s něčím, co bouchne a on pak krásně piští a hoří..jinak jsem tu hru zatím detailně nezkoumala (není se co divit, když HL1 upřímně nesnáším).
Jak to? Mně dorazila zásilka už v pátek ránoAjantis píše:Rozehrál jsem z nedostatku herního materiálu (stahuje se, nebo putuje poštou)