Otázky, připomínky
Moderátor: BGslayer
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Ehm, a nebylo by jednodušší domluvit se s autory modu Subraces o dovolení použít jejich práci? 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

Plně souhlasím s MCZ, chtělo by to vlastní, takže proto se prám znova, jestli by nám někdo chtěl/mohl pomoci...MCZ píše:Určitě bych doporučoval mod vlastní, kde si uživatel prostě v dialogovém okně vybere přesně subrasu, za kterou chce hrát. Subraces jsem zkoušel, tenhle mod je naprosto špatně pojatý.
- Kong Bao-tan
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Subrasy jsou skvělý nápad... už dlouho jsem neměl možnost hrát za svého krajana   ... navíc bych mohl dodat návrh na jeden kit určený jen jim - naznačil jsem v sekci "KITY"
 ... navíc bych mohl dodat návrh na jeden kit určený jen jim - naznačil jsem v sekci "KITY"
EDIT: mluvím o drowech

... navíc bych mohl dodat návrh na jeden kit určený jen jim - naznačil jsem v sekci "KITY"
 ... navíc bych mohl dodat návrh na jeden kit určený jen jim - naznačil jsem v sekci "KITY"EDIT: mluvím o drowech

Dost již bylo ostrých uší, na čase tasit nosy!
Něco málo o Svirfneblinech: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=125332#125332

Něco málo o Svirfneblinech: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=125332#125332
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Mám taky dotaz  - ohledně Kevhorna.
  - ohledně Kevhorna.
Bude mít Kevhorn dialog s Celvanem nebo Kveroslavou??? (a btw, bude vůbec mít takové ty vnitřně-družinové interakce?)

- ohledně Kevhorna.
  - ohledně Kevhorna.Bude mít Kevhorn dialog s Celvanem nebo Kveroslavou??? (a btw, bude vůbec mít takové ty vnitřně-družinové interakce?)
http://gh.ffshrine.org?r=23256

- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Taky mám dotaz:
Všechny naznačené lokace na této mapě z modu bude možno navštívit? Asi je to blbá otázka, ale přijde mi to jako slušný počet
  -ale čím víc tím líp
 -ale čím víc tím líp
EDIT: Ještě mě napadlo, setkáme se v Baldurově Bráně s lordem Eltanem?Na konci BG 1 ho vždy odnáším na léčení ke správci přístavu, tak by mě zajímalo, jak na tom je... a doufám že aspoň poděkuje A co další postavy z BG 1 jako Narlen Darkwalk, Černá Líly, Ragefast...
 A co další postavy z BG 1 jako Narlen Darkwalk, Černá Líly, Ragefast...
EDIT 2:Nevím jestli se to už řešilo, ale bude mod upravovat i léčebnu a Brynlaw?Nebo podtemno?

Všechny naznačené lokace na této mapě z modu bude možno navštívit? Asi je to blbá otázka, ale přijde mi to jako slušný počet
 -ale čím víc tím líp
 -ale čím víc tím lípEDIT: Ještě mě napadlo, setkáme se v Baldurově Bráně s lordem Eltanem?Na konci BG 1 ho vždy odnáším na léčení ke správci přístavu, tak by mě zajímalo, jak na tom je... a doufám že aspoň poděkuje
 A co další postavy z BG 1 jako Narlen Darkwalk, Černá Líly, Ragefast...
 A co další postavy z BG 1 jako Narlen Darkwalk, Černá Líly, Ragefast...EDIT 2:Nevím jestli se to už řešilo, ale bude mod upravovat i léčebnu a Brynlaw?Nebo podtemno?
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...

Leaping over the gully
Ano posunulou, ale ještě vám přesně nemůžu říci přesné datum vypuštění.Castamir píše:jenom kontrolni otazka, neposunulo se zase datum dokončení?
Ne, nebude -Neferit píše:Bude mít Kevhorn dialog s Celvanem nebo Kveroslavou??? (a btw, bude vůbec mít takové ty vnitřně-družinové interakce?)
ano ty mít bude
1) Počet nových lokací je velký - ale ta mapa je taková, protože až vyjde PoF v.1.0 budu pokračovat dál v přidávání nových lokací, kreatur, předmětů, questů a NPC do PoF v.2.0 + nějaký podnadpis. Ale i tak první verze je doceka hodně obsáhlá.Zakat píše:Taky mám dotaz:
-ale čím víc tím líp
EDIT: Ještě mě napadlo, setkáme se v Baldurově Bráně s lordem Eltanem?Na konci BG 1 ho vždy odnáším na léčení ke správci přístavu, tak by mě zajímalo, jak na tom je... a doufám že aspoň poděkuje A co další postavy z BG 1 jako Narlen Darkwalk, Černá Líly, Ragefast...
EDIT 2:Nevím jestli se to už řešilo, ale bude mod upravovat i léčebnu a Brynlaw?Nebo podtemno?
2) Například v Baldurově Bráně je přístupná pouze jedna čtvrť jako součást hlavního příběhu - takže odpověď je ne - nebude
3) Ano mód bude opravovat Brynlaw, podtemno a spoustu dalších lokací - budou se tam přidávat small questy - upravovat už existující, přidávat obchodníci atd.
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
AD 1) Aha, a v POF v 2.0(nebo i v dalších verzích) budete upravovat i Throne of Bhaal a Watcher's Keep ?
AD 3) Upravovat existující...to vypadá dobře, některé úkoly jsou docela nudné.
Ještě jsem se chtěl zeptat na náhodné setkání.Budou v modu nové a upravíte stávající?(pořád potkávat v Athkatle vlastně tu samou slaboučkou bandu otrokářů je docela nuda)

AD 3) Upravovat existující...to vypadá dobře, některé úkoly jsou docela nudné.
Ještě jsem se chtěl zeptat na náhodné setkání.Budou v modu nové a upravíte stávající?(pořád potkávat v Athkatle vlastně tu samou slaboučkou bandu otrokářů je docela nuda)
The moon blinds my eye with opal cataracts
Leaping over the gully

Leaping over the gully

Tak jestli mi můžeš pomoci tak se mi ozvi buď na mejl nebo mi pošli PM, však už víš
  Tak jestli mi můžeš pomoci tak se mi ozvi buď na mejl nebo mi pošli PM, však už víš