Film - archív
Moderátor: sevencreature
Zde vám předkládám „kompletní“ seznam filmů, které já osobně považuji za ty nejlepší. Vyplodil jsem ho při čtyřech hodinách Zeměpisu – ukrutně nudných – a když už jsem ten očistec podstoupil, proč bych se nepochválil výsledky…
Sto nejlepších filmu podle Sarumana:
Americká krása, Pulp Fiction, Interstate 60, Dracula, Na Hromnice o den více, Total Recall, Blade Runner, Pravdivé lži, Terminator II, Leon, Brutální Nikita, Fucking Amal, Kulový blesk, Vrať se do hrobu, Hoří, má panenko, Princezna Mononoke, Tři veteráni, Perinbaba, Král Drozdia Brada, Zvíře, Muž z Acapulca, Mrchožrouti, Bezva finta, Velký flám, Tetovaný, Pošetilost mocných, Křidýlko nebo stehýnko, Jeden hot a druhý čehý, Tři oříšky pro Popelku, Sedm, Mad Max II, 12 Opic, Život Briana, Monty Python and the Holy Grail, Forrest Gump, Trosečník, Přes palubu, Velké nesnáze v malé Číně, Vrchní prchni, Střihoruký Edward, Klub Rváčů, Kluci v mém životě, Sin City, Vyvolený, Impérium vrací úder, Gladiátor, Kolja, Po čem ženy touží, Maverick, Mlčení jehňátek, Pátý element, Ples příšer, Muž, který nebyl, Bad Santa, Návštěvníci I, Shrek I, Shrek II, Kristián, Dívka v modrém, Lelíček ve službách Sherlocka Holmese, Limonádový Joe, Skřivánci na niti, Mechanický pomeranč, Někdo to rád horké, Lepší už to nebude, Od soumraku do úsvitu, Pianista, Ducháček to zařídí, Austin Powers I, Napoleon III, Matilda, Bezcitní lidé, 48 hodin v Paříži, Myslete na Henryho, Terminal, Kdopak to mluví I, Dožeň co se dá!, Angelika I, Angelika III, Angelika IV, Fantomas I, Kondomedie, Dařbuján a Pandrhola, Hrátky s čertem, Což takhle dát si špenát, Zítra vstanu a opařím se čajem, Pane, vy jste vdova!, Světáci, Florián, Dům duchů, Čarodějky z Eastwicku, Bláznivé výstřely II, Batman I, Sever proti Jihu, Dědictví, Slavnosti sněženek, Statečné srdce, Deník Bridget Jonesové I, Pan Wonka a jeho čokoládovna, Trávníkář.
A tady jsou filmy, které jsem sice neviděl, ale rozhodně to hodlám napravit…
Tvorba Woodyho Allena, Utopenec na útěku, Vanilkové nebe, Vykoupení z věznice Shawshank, Old Boy, Přelet nad kukaččím hnízdem, Návrat do budoucnosti, Le Dernier combat, Jackie Brownová, Ztraceno v překladu, Desperado, Život pod vodou, 21 gramms, Memento, Amélie z Monmartru, Metropolis, Titus, Panelstory, Spalovač mrtvol, Blade I, Letový plán, Karlík a továrna na čokoládu, Romeo a Julie, Čaroděj ze země Ozz.
Pokud mě ještě něco napadne, doplním…
Sto nejlepších filmu podle Sarumana:
Americká krása, Pulp Fiction, Interstate 60, Dracula, Na Hromnice o den více, Total Recall, Blade Runner, Pravdivé lži, Terminator II, Leon, Brutální Nikita, Fucking Amal, Kulový blesk, Vrať se do hrobu, Hoří, má panenko, Princezna Mononoke, Tři veteráni, Perinbaba, Král Drozdia Brada, Zvíře, Muž z Acapulca, Mrchožrouti, Bezva finta, Velký flám, Tetovaný, Pošetilost mocných, Křidýlko nebo stehýnko, Jeden hot a druhý čehý, Tři oříšky pro Popelku, Sedm, Mad Max II, 12 Opic, Život Briana, Monty Python and the Holy Grail, Forrest Gump, Trosečník, Přes palubu, Velké nesnáze v malé Číně, Vrchní prchni, Střihoruký Edward, Klub Rváčů, Kluci v mém životě, Sin City, Vyvolený, Impérium vrací úder, Gladiátor, Kolja, Po čem ženy touží, Maverick, Mlčení jehňátek, Pátý element, Ples příšer, Muž, který nebyl, Bad Santa, Návštěvníci I, Shrek I, Shrek II, Kristián, Dívka v modrém, Lelíček ve službách Sherlocka Holmese, Limonádový Joe, Skřivánci na niti, Mechanický pomeranč, Někdo to rád horké, Lepší už to nebude, Od soumraku do úsvitu, Pianista, Ducháček to zařídí, Austin Powers I, Napoleon III, Matilda, Bezcitní lidé, 48 hodin v Paříži, Myslete na Henryho, Terminal, Kdopak to mluví I, Dožeň co se dá!, Angelika I, Angelika III, Angelika IV, Fantomas I, Kondomedie, Dařbuján a Pandrhola, Hrátky s čertem, Což takhle dát si špenát, Zítra vstanu a opařím se čajem, Pane, vy jste vdova!, Světáci, Florián, Dům duchů, Čarodějky z Eastwicku, Bláznivé výstřely II, Batman I, Sever proti Jihu, Dědictví, Slavnosti sněženek, Statečné srdce, Deník Bridget Jonesové I, Pan Wonka a jeho čokoládovna, Trávníkář.
A tady jsou filmy, které jsem sice neviděl, ale rozhodně to hodlám napravit…
Tvorba Woodyho Allena, Utopenec na útěku, Vanilkové nebe, Vykoupení z věznice Shawshank, Old Boy, Přelet nad kukaččím hnízdem, Návrat do budoucnosti, Le Dernier combat, Jackie Brownová, Ztraceno v překladu, Desperado, Život pod vodou, 21 gramms, Memento, Amélie z Monmartru, Metropolis, Titus, Panelstory, Spalovač mrtvol, Blade I, Letový plán, Karlík a továrna na čokoládu, Romeo a Julie, Čaroděj ze země Ozz.
Pokud mě ještě něco napadne, doplním…

If king at noon says it's night,
Exclaim: Behold! the moon, the stars!
Persian saying
Exclaim: Behold! the moon, the stars!
Persian saying
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Saruman: Máš dobrý vkus
, s něčím bych sice nesouhlasila, ale ve většině to jsou též mé oblíbené snímky. Btw. místo Vanilla Sky což je imho nic moc US remake doporučuji původní španělský film od Alejandro Amenábara Abre los ojos (aka Open your eyes) http://www.csfd.cz/film.php?17060

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
yenn: Jj, Olivia Hussey. Naprosto nádherná
lepší Julii bych si nedokázala ani představit. A v dalším filmu od Zeffierliho, Jesus of Nazareth, hrála Marii.
http://www.csfd.cz/film.php?text=1&id=8 ... top=&kom=1

http://www.csfd.cz/film.php?text=1&id=8 ... top=&kom=1
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hotel Rwanda - ačkoli souhlasím s Ajantisovým názorem, že bez několika posledních minut by se tento film obešel, summa summarum je velmi dobrý. Doporučuji.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Saruman: Já jsem se teda v hodinách zeměpisu spokojil s malováním podivných obrázků, vyrýváním nápisů do lavice a psaním nevraživých poznámech o učitelce (jako Octopus, go home a podobně).
Jinak vybrat 100 nejlepších filmů bych asi nedokázal
A samozřejmě tam máš filmy, které se líbí vic lidem (při tomhle množství je nepravděpodobné, že by se vkusy úplně míjely
i naopak 
Jinak vybrat 100 nejlepších filmů bych asi nedokázal

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.