I takovouto větu jsem již zaslechl.
 Vzpomínám si, že jednou jsem se nemohl za žádných okolností dostat z jedné úrovně v American McGee's Alice (pokud to někdo hrál, tak se ta úroveň jmenovala Airborne Terror - zajímalo by mě, jestli skutečně existují lidé, co to dali...
 Vzpomínám si, že jednou jsem se nemohl za žádných okolností dostat z jedné úrovně v American McGee's Alice (pokud to někdo hrál, tak se ta úroveň jmenovala Airborne Terror - zajímalo by mě, jestli skutečně existují lidé, co to dali...  ), a tak jsem využil cheat. To, že jsem využil cheat, mě však znechutilo natolik, že jsem v následující úrovni skončil a hru uložil do šuplíku. A jaký je váš postoj? Myslíte, že takovéto situace cheatování ospravedlňují? Anebo dokonce berete cheaty jako jednu z přirozených součástí hry a pořád něco datlujete do konzole?
 ), a tak jsem využil cheat. To, že jsem využil cheat, mě však znechutilo natolik, že jsem v následující úrovni skončil a hru uložil do šuplíku. A jaký je váš postoj? Myslíte, že takovéto situace cheatování ospravedlňují? Anebo dokonce berete cheaty jako jednu z přirozených součástí hry a pořád něco datlujete do konzole?MCZ: přesunuto...

) a tak jsem s cheatem proběhl starší části hry.
 ) a tak jsem s cheatem proběhl starší části hry.

)
 )