Firkraag: Čemu se divíš, tohle je SIGIL - System of Impairmenting and Greasing Individuals, who are maybe Literacy.
Naposledy upravil(a) Sadako dne 21.8.2006 1:08, celkem upraveno 1 x.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Firkraag píše:
Ale ja nechtel zabijet sebe
Na to se mam moc rad..
Takhle slozitou holku jsem jeste nepoznal.. Ale vzal jsem si nejaky prasky a dobry.. Zatim.
Jo tak to jo, to mě taky okamžikama napadne, že bych toho člověka aspoň praštila, ale nyní kecám na netu s někým, komu se dost líbím, tak si to aspoň trošku kompenzuji.
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Vanda: A sama sobě se nelíbíš, že potřebuješ kompensace od někoho dalšího, či co ?
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Vanda píše:Jo tak to jo, to mě taky okamžikama napadne, že bych toho člověka aspoň praštila, ale nyní kecám na netu s někým, komu se dost líbím, tak si to aspoň trošku kompenzuji.
Ja bych ale neprastil tu dotycnou Jejiho pritele bych prastil (zabil.. prasteni by nepomohlo)
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Vampiria píše:Vanda: A sama sobě se nelíbíš, že potřebuješ kompensace od někoho dalšího, či co ?
A tak bylo by co vylepšovat, ale v podstatě se sama sobě líbím.
No ale taky jsem někdy velmi ješitný tvor a mám ráda upřimnou chválu..to si prostě ráda poslechnu, respektive přečtu.
Na okaté mazání medu kolem huby, ale zvědavá nejsem.
(anonym?)
Vanda: A jestlipak víš, na čem se ta "upřímná chvála" zakládá? V 99% případů na nutkavé potřebě umístit zásuvný modul do odpovídajícího slotu
Vampiria píše:Vanda: A jestlipak víš, na čem se ta "upřímná chvála" zakládá? V 99% případů na nutkavé potřebě umístit zásuvný modul do odpovídajícího slotu
No o kastraci uz jsem taky premyslel.. Nebyl by ten zivot potom jednodussi? Toho klidu a volneho casu navic..
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Firkraag: Ono by úplně stačilo se ovládat. Jistě nebudeš tvrdit, že nemáš dvě zdravé ruce a levou je to přece jako od cizího.
Naposledy upravil(a) Sadako dne 21.8.2006 1:33, celkem upraveno 1 x.
Vampiria píše:Vanda: A jestlipak víš, na čem se ta "upřímná chvála" zakládá? V 99% případů na nutkavé potřebě umístit zásuvný modul do odpovídajícího slotu
Ve své podstatě to je skutečně ve většině případů pravda, ale je třeba rozlišovat, zda to dělá jen kvůli úspěšnému umístění modulu a v podstatě si nic z toho, co říká o tobě nemyslí a nebo zda si to myslí, modul je vyloučen a je to jenom sen.
(anonym?)