Vanda: No, ať si to myslí nebo ne, tak onen "modul" se nad tímto neustále vznáší jako hřib nad Hirošimou.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Firkraag: Imho je to přesně naopak - komu na pud nestačí ruce, tak má problém. Vždyť je to sex s tím, koho máš na světě nejradší Není hnusné si to nedopřát SÁM a dělit svoje božské šťávy mezi okolí ?
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Firkraag: Já nemluvila o sobě, ale tak nějak abstraktně a v čem to "není ono"? Tak jako tak se nějak ukojíš..a pokud si k tomu někoho přizveš, leda se víc nadřeš...
Firkraag: Nejsi pravý egocentrik, ten se přece nejraději dotýká sám sebe a snídani to neudělá...no, neudělá. Ale to většina slečen beztak taky ne.
Ale nektere jo A ty jsou lepsi nez ruka..
Ja jsem navic jeden z tech co maji pomalu radsi prsa nez spodek Sem na nich primo zavislej.. A nestydim se za to
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Vampiria píše:Vanda: A jestlipak víš, na čem se ta "upřímná chvála" zakládá? V 99% případů na nutkavé potřebě umístit zásuvný modul do odpovídajícího slotu
Zajímavé Netušil jsem, že patřím mezi jedno procento populace Ale je pravda, že moc lidí nechválím
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
DerAdler píše:F*ck, ten môj rozchod znášam nejak znepokojujúco zle.
Zalozime klub?
Neber si to tak a bud optimista! me to pomaha
Já už to snáším zle od jara...takže jak to nazvat...Klub odložených mužů
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
DerAdler: Tak si jednu vyber a zbytek pošli na konkurz ke mě na Moravu
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...