. jedinou výnimkou je technický bug
 . jedinou výnimkou je technický bug   .
 .Moderátor: sevencreature
Jo, v tomhle ohledu celkem souhlas... Ale když je zkouškový na krku a člověk fakt už konečně chce vidět tu poslední animaci...:-]sevencreature píše:Resp. dohrání hry s použitím cheatu (pokud nejde o technický problém - resp. bez cheatu je dohrání nemožné) nepovažuji za dohráni hry.
 ) jsem si chtěl vyzkoušet, zda opravdu cheaty fungují. V TR sérii (alespoň ve starších dílech) snad všechny cheaty spočívají v určité sekvenci pohybů, které Lara vykoná. Měl jsem v plánu otestovat přidání nábojů, pročež jsem se všelijak otáčel a poskakoval, ovšem při tom jsem někde pochybil, takže namísto získání většího množství střeliva Lara po posledním skoku vybouchla
 ) jsem si chtěl vyzkoušet, zda opravdu cheaty fungují. V TR sérii (alespoň ve starších dílech) snad všechny cheaty spočívají v určité sekvenci pohybů, které Lara vykoná. Měl jsem v plánu otestovat přidání nábojů, pročež jsem se všelijak otáčel a poskakoval, ovšem při tom jsem někde pochybil, takže namísto získání většího množství střeliva Lara po posledním skoku vybouchla 

.
 . , ten výbuch byl tuším právě nějaký trest, pokud jsi "zadávání" pokazil, asi jej šlo dosáhnout vícero způsoby.
, ten výbuch byl tuším právě nějaký trest, pokud jsi "zadávání" pokazil, asi jej šlo dosáhnout vícero způsoby. ... pretoze pouzivat cheaty napr. v Deus ex
 ... pretoze pouzivat cheaty napr. v Deus ex   

V Deus Ex je pár míst, kde jsem měl sto chutí cheat použít, ale vytrval jsem.Ale vzpoměl jsem si, že u Serious Sama jsem si je asi 2x zapnul, to se nedaloraider píše:... pretoze pouzivat cheaty napr. v Deus ex
 ...tolik havěti
  ...tolik havěti   .To byl můj asi jedíné použití cheatu mimo výše zmíněných bugů.
  .To byl můj asi jedíné použití cheatu mimo výše zmíněných bugů. 
  Od té doby, co jsem ho hrál chvíli v MP, jsem si na tamní cheatery vypěstoval silnou alergii - krásná ukázka hry, kde se demence, zabedněnost a nevědomost uživatele snoubí s podváděním
 Od té doby, co jsem ho hrál chvíli v MP, jsem si na tamní cheatery vypěstoval silnou alergii - krásná ukázka hry, kde se demence, zabedněnost a nevědomost uživatele snoubí s podváděním  
Tahle mise je na Flashpointu podle mnohých nejtěžší... Mno nevím, já ji dal napoprvé a pokaždé když si ji zahraju znovu, tak s ní nemám problém (teď jsem si zase zvedl egoMCZ píše:AlieN, 7c: jo, prvně jsem to také hrál bez tohoto podvůdku. Vzpomínám si na misi, kde po neúspěšném útoku zůstane Armstrong sám v lese s rozbitou vysílačkou a ví jen, že se musí dostavit na místo evakuace (které se později přesune)...

). A právě díky všem těm neúspěšným pokusům jsi se musel radovat po dokončení mise jak blázen, ne?
 ). A právě díky všem těm neúspěšným pokusům jsi se musel radovat po dokončení mise jak blázen, ne?  Já si tedy těchto skalpů nad hrami "masičkami" cením nejvíce.
 Já si tedy těchto skalpů nad hrami "masičkami" cením nejvíce.  

No tak cheatování v multi-playerech je asi celkem bez debat docela sviňárna...Hmm, už jsem si vzpomněl - jestli něco opravdu nenávidím, tak je to cheatování v Diablu a Diablu 2 Od té doby, co jsem ho hrál chvíli v MP, jsem si na tamní cheatery vypěstoval silnou alergii - krásná ukázka hry, kde se demence, zabedněnost a nevědomost uživatele snoubí s podváděním

. Kdybych se v té dementní hře měla otravovat s nějaký řešením problémů, tak ji asi vyhodím z okna (stejný případ je Diablo 2)
 . Kdybych se v té dementní hře měla otravovat s nějaký řešením problémů, tak ji asi vyhodím z okna (stejný případ je Diablo 2)  .
 .