ano, na hřbitově a ano, můžeš ji tam najmout i později, v průběhu hryJiry píše:Chtel sem se zeptat, jestli je mozne najmout Viconii i po te, co ji tesne po osvobozeni odmitnu..pokud ano, tak kde ji mohu najit.. Dik za odpoved.. uz si nepamatuju, co mi po odmitnuti rekla a BG2 hraju teprv podruhe..
Oblíbená NPC, vaše družina...
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Viconia
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
hm....to může být taky tím že každý má cenrda až na druhém místě za svým oblíbeným NPC.....Red píše:Starej dobrej Minsc. Potom Imoen doplní sestavu a Jaheiru nemám zas tak rád kdyby neměla romanci. Nemám rád Cernda a jsem rád že zatím prohrává na plný čáře. Jinak jsem nepšišel na chuť Valygarovi, Edwinovi a Mazzy. Musím si to zase jednou zahrát...
ARCANINE is known for its high speed. It is said to be capable of running over 6,200 miles in a single day and night. The fire that blazes wildly within this POKéMON's body is its source of power.
Castamir: Nu, nemyslím, že by Cernd mohl být druhý nejpopulárnější, jak naznačuješ. Důvodem druidovy všeobecné neoblíbenosti můžou být jisté informace, které se před nějakou dobou provalily na veřejnost a způsobily tak pohoršení u počestných spoluobčanů, zvláště pak mezi ochránci přírody a strážci počestnosti mladých břízek
Viz Cerndův životopis z pera Vampirie
Celkově mě dost štve nedostatek NPC neutrálního přesvědčení ve hře, především pak bojovnických povolání. Zatímco naivních dobráků je všude jako písku na Sahaře, tak o neutrálního válečníka ve hře nezavadíte. K mému LN bojovníkovi tak nemám žádného podobného válečníka do party. Druidy nemám rád (a dívíte se po těch zvěstech co se šíří o Cerndovi?
), což mi značně snižuje okruh možných společníků. Většinou tak musím nabrat nějaké ty umírněné dobráky, ach jo.
Viz Cerndův životopis z pera Vampirie
Celkově mě dost štve nedostatek NPC neutrálního přesvědčení ve hře, především pak bojovnických povolání. Zatímco naivních dobráků je všude jako písku na Sahaře, tak o neutrálního válečníka ve hře nezavadíte. K mému LN bojovníkovi tak nemám žádného podobného válečníka do party. Druidy nemám rád (a dívíte se po těch zvěstech co se šíří o Cerndovi?
- KnightOfNI
- Sigilan
Čespenar
protože nechci zakládat nové téma, házim to sem...
Kdesi jsem četl, že Čespenar je trpaslík jako Cromwell a ono je to zatím... eh... no, imp jakýsi... tak co to vlastně je?
Kdesi jsem četl, že Čespenar je trpaslík jako Cromwell a ono je to zatím... eh... no, imp jakýsi... tak co to vlastně je?
jeho povidky o tom jak drak bojoval s tuřínem apod (takovydle uplne ne ale nema to daleko)Elessar píše:Co je na Janovi 'hajzlovskeho'?
ARCANINE is known for its high speed. It is said to be capable of running over 6,200 miles in a single day and night. The fire that blazes wildly within this POKéMON's body is its source of power.
Oblíbená družina??
V jedničce hl.postava mág,pak Imoen,Khalid,Jaheira,Ajantis a Kivan
No a ve dvojce hl.postava fighter,Imoen,Valygar,Cernd,Edwin a Kelrond(ten jedině s gautless Of Dexterity a Carsomyrem:))
No a ve dvojce hl.postava fighter,Imoen,Valygar,Cernd,Edwin a Kelrond(ten jedině s gautless Of Dexterity a Carsomyrem:))