Myslím to upřímně aneb sadismus & hanobení
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vampiria : Beru na vědomí všechno co jsi napsala a souhlasím s tím. O těch pravopisných chybách jsem neměl ponětí a teď se hanbou propadám 

Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Tomu říkám přístup...Bodkin píše:Nikdo... všichni jste mi totiž volní!!!![]()

(Představ si, že bychom ti všichni byli těsní...)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak koukám, že bitva o vítěze se svede mezi Lerekem & Yachikem
pana NIKDO nějak neuznávám...a čekala jsem, že dostanu více hlasů, anžto musím lidem lézti řádně na nervy a on to je jeden 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- durana
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
To je vdaka diplomatickej imunite s nazvom "Sigil Team"Vampiria píše:...a čekala jsem, že dostanu více hlasů, anžto musím lidem lézti řádně na nervy a on to je jeden

And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
tu by měl mít Yach taky, ne?durana píše:To je vdaka diplomatickej imunite s nazvom "Sigil Team"Vampiria píše:...a čekala jsem, že dostanu více hlasů, anžto musím lidem lézti řádně na nervy a on to je jeden
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
jen krůček mě dělí od vítězství! přiznejte se kdo jste mi přidal tři hlasy 
EDIT: vidíš hamstere, vzdávat se předčasně byla špatná volba!

EDIT: vidíš hamstere, vzdávat se předčasně byla špatná volba!

Naposledy upravil(a) Lerek dne 26.8.2006 17:01, celkem upraveno 1 x.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Budeš takové eso v rukávu Sigil Teamu. Vnitřní sionistický (židobolševický, imperialistický...) nepřítel...Lerek píše:jen krůček mě dělí od vítězství! přiznejte se kdo jste mi přidal tři hlasy
Až bude na fóru nějaký problém, tak všechno svedeme na tebe a dáme ti BAN.

I když instalace nových smajlíků je taky ověřené řešení.

durana píše:To je vdaka diplomatickej imunite s nazvom "Sigil Team"Vampiria píše:...a čekala jsem, že dostanu více hlasů, anžto musím lidem lézti řádně na nervy a on to je jeden
Když už jsou lidi tady tak upřímní, tak musím přiznat, že jsem původně měl v úmyslu ti ho dám, protože když už na mě reaguješ, tak většinou právě posměšně, což mi občas dost leze na nervy. Ale na druhou stranu jsem si nakonec uvědomil, že na mě nereaguješ tak často a u 50% případů si pak stejně na druhý den řeknu, že jsem psal kraviny. Jo a taky mě štve, jak jste pořád s Ajantisem jedna ruka

Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo