Ad Ajantis - áno, jedna ruka, jedna noha, jeden talíř, jeden pokoj, jedna postel..máš něco proti
Myslím to upřímně aneb sadismus & hanobení
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Arian: Posměšně? Já, nejvážnější bytost na Sigilu, která téměř nikdy nevystoupí z oparu melancholické povznesenosti? To sis mne jistě s někým spletl
Ad Ajantis - áno, jedna ruka, jedna noha, jeden talíř, jeden pokoj, jedna postel..máš něco proti
?
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Target: tak co si mýlím, nemýlím si nic, to jen tak na okraj
. No, chybku udělá každý, takže co si o to myslím ... no, nutno podotknout, že mě nijak extra otřesná čeština neirituje, jen si o schopnostech daného pisatele myslím své
. Jinak třeba váš 4. report, to je dílko, při jehož čtení mívám záchvaty smíchu, i když to asi nebyl úplný záměr, ale dost možná, že za pár let se na to budete dívat stejně a zasmějete se taky
. Jinak pochybných témat (resp. pochybně zavedených témat) stejně jako hloupých postů nejen od vás, řekl bych, všeobecně ubylo, což je určitě ku prospěchu věci. Že by zásluha tohoto tématu, potažmo vší té upřímnosti? 
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, že jsem si nedávno prohlížel své první příspěvky na Add-on CZ fóru, musím ti dát za pravduArian píše:Každý při svých začátcích spamoval a kdo říká že ne, ten spamuje dodnes
Edit: tedy úplně vždy to asi neplatí, ale dovedu si představit, že často ano.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jak už bylo naťuknuto v posledním postu tohoto threadu, začaly tady trochu chybět flejmy, navíc se zde uvedené hlasování stalo těžce neaktuálním, takže klání o nejneoblíbenějšího Sigilana může znovu začít.
Tradičně - hlasování je anonymní, ale pokud cítíte potřebu si uplivnouti síry i v komentáři, jen do toho, fantasii se meze nekladou.
Tradičně - hlasování je anonymní, ale pokud cítíte potřebu si uplivnouti síry i v komentáři, jen do toho, fantasii se meze nekladou.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?