Fallout 1 a 2

Opusťte svůj vault a vydejte se do postapokalyptického světa plného nájezdníků, radiace a mutantů.

Moderátoři: Hamster, Saruman, Daemon

Odpovědět
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Ralion píše:Hele našel jsem Fallout Colection za 659Kč, takže jestli chcete sehnat všechny tři díly tak by ste si měli pospíšit ;-) ...jestli je nějákým řízením osudu ještě nemáte :-) -
http://www.zlevnujeme.cz/index.php/prod ... /?id=14010
Objevuješ Ameriku. Podívej se do trhova. ;-)
Netro
Sigilan

Příspěvek od Netro »

Vampiria píše:Fallouty - mé nejoblíbenější RPG 8-)
podla mna bola dvojka lepšja 8-)
kaša kaša
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

No úplně první (samozřejmě hodně nereálný) termín, byl právě na léto 2006, cehož jsme se samozřejmě nedočkali. Každopádně je jisté, že se na něm pracuje, ale to je opravdu asi to jediné jisté ;-)
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Zabudol som na zrezanú brokovnicu.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

nuke píše:Zabudol som na zrezanú brokovnicu.
jo, tu bych chtěl do druhé ruky k tomu revolveru, to by se ty ghoulove hned líp stříleli 8-)
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Práve nedávno mi chcel kamoš zrezať z bundy rukáv a na druhé pleco pridať kus pneumatiky ako Mad Maxovi. :twisted:
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

nuke píše:Práve nedávno mi chcel kamoš zrezať z bundy rukáv a na druhé pleco pridať kus pneumatiky ako Mad Maxovi. :twisted:
škoda bundy, ale kdybych měl nějakou postarší, tak to klidně zrobím, mohlo by to vypadat velice efektně
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Lerek píše:škoda bundy, ale kdybych měl nějakou postarší, tak to klidně zrobím, mohlo by to vypadat velice efektně
Veď práve to. btw to by som chcel vidieť ksichty, keď by človek v takom dačom vošiel do krčmy :lol:

Aj keď onedlho to bude možno aj aktuálne.
Naposledy upravil(a) nuke dne 26.1.2007 23:04, celkem upraveno 1 x.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

nuke píše:
Lerek píše:škoda bundy, ale kdybych měl nějakou postarší, tak to klidně zrobím, mohlo by to vypadat velice efektně
Veď práve to. btv to by som chcel vidieť ksichty, keď by človek v takom dačom vošiel do krčmy :lol:

Aj keď onedlho to bude možno aj aktuálne.
třeba se toho dočkáme, pak samozřejmě se setkáme v Žilině pod sochou připomínající staré dobré časy a půjdem řádně pokalit ;-)
Netro
Sigilan

Příspěvek od Netro »

raider píše:Netro: Pokial si za vzor daju ten spominany TES, tak s volnostou vo svete budes urcite spokojny.
Ale ja sa stale neviem ubranit dojmu ze Fallout3 bude len nejaka modifikacia Oblivionu.
no šak sa uvidi mohlo by to byt jak f2 lepšja grafika a mne to stači :-D
kaša kaša
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Dostala sa mi do ruky nejaká veľmi stará verzia Falloutu 1. Pravdepodobne ešte jedno z prvých vydaní, žiadny Gamestar alebo Level. Problém je v konfigurácii zvuku. Tu zvuk ide nakonfigurovať len v dosovkom config programe, ktorý napodiv vôbec funguje, ale neviem s ním narábať. Mám zvukovku priamo na zákl. doske tipu Matsonic MS8137C. Neviete ako by som si ten zvuk mal nakonfugurovať?
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Neviem presne ako ten setup vyzerá, ale skús tam dať nejaký Soundblaster Pro, alebo automatické nastavenie ( to zas až tak často nefunguje ).
DerAdler
Sigilan

Příspěvek od DerAdler »

nuke píše:Neviem presne ako ten setup vyzerá, ale skús tam dať nejaký Soundblaster Pro, alebo automatické nastavenie ( to zas až tak často nefunguje ).
A k tomu skús použiť VDMSound...
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf
Obrázek
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Tak už som si stiahol Level verziu Falloutu. Zvuk funguje ako má, ale vyskytol sa nový problém. Pravdepodobne bude spôsobený mojou grafikou. Mám GeForce 6 NX 6600. A samotný problém? Pri hraní sa mi v dosť krátkych časových intervaloch začierni obrazovka. Stačí pohnúť myšou a miesto, kde je kurzor sa vráti na pôvodnú "farbu", teda si vždy musím obrazovku "vygumovať". Znie to celkom vtipne, ale neviem si predstaviť, že by som to robil každých 2-5 min... neviete mi niekto poradiť čo s tým? Zmena nejakého graf. nastavenia a tak podobne? Už som z toho vážne zúfalý... problém za problémom... :-?
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Yachiko: Tohle mi dělalo taky, ale ne tak často...co s nastavení věru nevím, ale místo "gumování" kursorem se s ním stačí posunout o obrazovku dolů a pak jet zase nahoru (nebo do boku, prostě do té plochy, co je černá i normálně, víš, co myslím:)), vyčistí se to celé.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Odpovědět

Zpět na „Fallout“