Kromě toho mám ještě jeden povrchnější cíl - projet se v páchnoucí hromadě ocelového šrotu, které se přezdívá tank. Kdo občas nahlédne do Militaristického koutku, možná pochopí.

Moderátoři: Sadako, sevencreature
Geralt:Tvoj sen sa mi splnil. Vies, otec podplukovnik, a tak som sa trochu povozil, pri revizii a presuvani bojovej techniky. Aj ked to vlastne nebol tank ale upravene OVP(Obrnene vozidlo pechoty). Upravene malo pasy(povodne malo tusim kolesa), a na tank dost vela miesta(kvoli preprave vojakov). Inak fakt super vec a na zivotny ciel celkom dobre(militaristicky koutek citam).I cesta může být cíl.
No jo, když to člověk poslouchá a vůbec tomu nerozumí, je vše tak nějak hezčíLerek píše:EDIT: Javor: mě se poštěsilo "umět" francouzky nicméně takové nadšení jako ty nesdílím
Neházej flintu do žita! I s "nezdravou" výživou to můžeš dotáhnout do té devadesátky a užívat si života. Příkladem ti budiž Sir Winston ChurchillAlieN píše: nechci být 90ti letým senilním dědkem který se sám nedoplazí ani na záchod, to se radši vybodnu na "zdravou" výživu, trochu si užiju života dokud to ještě jde a v 60ti to zabalím![]()