Film - archív
Moderátor: sevencreature
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
End Of Days je dalsi z filmov, na ktorom sa mi pacila iba uvodna pesnicka... :) (oh my god, i can't deny it...)
Naposledy upravil(a) Elessar dne 31.8.2006 12:34, celkem upraveno 1 x.
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
AlieN píše:a pak naprostý odpad: ... a naprostá zhovadilost jménem Běžící muž

edit: Red: Rudá Sonja byla podle mě dost pitomost, ale prvního Conana bych si rozhodně ujít nenechal.
- Javor
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Running man byla bezvadná pakárna, rozhodně bych to nijak nezatracoval. Ty útlé trikoty běžců, respektive kostýmy lovců
A to, jak bylo znázorněno manipulování s národem pomocí médií, sic možná trošku dotažené do extrému, ale být to využito jako výchovný film na základce, nezlobil bych se
Ad Demolition Man- dle mého skromného názoru jeden z nejlepších Stallonových filmů, v Rambovi plakal a tady háčkuje. A Simon Phoenix je nejlepší psychopatický padouch, jakého znám.

Ad Demolition Man- dle mého skromného názoru jeden z nejlepších Stallonových filmů, v Rambovi plakal a tady háčkuje. A Simon Phoenix je nejlepší psychopatický padouch, jakého znám.
Feed your head
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Mně se Běžící muž líbil - ale na druhou stranu, ne všechno, co se líbí mně, se líbí i někomu jinému
hrozně se mi tam líbil Wesley se světlými vlasy a háčkující Silvestr
Sežeň si se Stallonem film Oskar. Tenhle film musel být úžasně levnej, ale já se u něho vždycky trhám smíchy. Stallone jako velký mafiánský boss je prostě excelentní

Demolition Man je skvělejjavor píše:Ad Demolition Man- dle mého skromného názoru jeden z nejlepších Stallonových filmů, v Rambovi plakal a tady háčkuje. A Simon Phoenix je nejlepší psychopatický padouch, jakého znám.

Sežeň si se Stallonem film Oskar. Tenhle film musel být úžasně levnej, ale já se u něho vždycky trhám smíchy. Stallone jako velký mafiánský boss je prostě excelentní

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Running man mi přijde velmi hloupý, nudný a výborné Kingově knize se podobá snad jen názvem. Příběh ve filmu chybí, Arnold jen likviduje jednoho oponenta za druhým a manipulace lidí které zmiňuje javor je ve filmu jen velmi lehce nastíněno, zatímco kniha ho rozpracovává do podrobností. Kdyby film označili za parodii tak budiž, ale vážně ho brát rozhodně nehodlám.
ad Demolition Man: naprostý souhlas
ad Demolition Man: naprostý souhlas

- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Musím souhlasit, Oskar je skvělá komedie...Neferit píše:Sežeň si se Stallonem film Oskar. Tenhle film musel být úžasně levnej, ale já se u něho vždycky trhám smíchy. Stallone jako velký mafiánský boss je prostě excelentní
AD Demolition Man:Opravdu je to asi nejlepší Stallonův film...vycvrkaný výkon Sandry Bullock taky není k zahození

Jinak jeho filmy moc nemusím...možná Rambo I, ale jinak nic moc
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Uvažuju, kdo ze všech těch herců podal v Oskarovi nejlepší výkon, ale nakonec vždycky dojdu k závěru, že všichni byli skvělíZakat píše:Musím souhlasit, Oskar je skvělá komedie...

http://gh.ffshrine.org?r=23256

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: