Moderátor: sevencreature
jo viděla jsem kousek předvčírem a dneska zas, je to takové....hm, zvláštní. Dát jako hlavní hrdiny dva vošklivouny (i když tohle taky nejsou moje typy), tak ten seriál hned ztratí polovinu atraktivnosti. Je dost smutné, že všechny informace hlavní protagonisté hledají na netu.Copak neví, jak působivé je prohrabavát se starými zatuchlými archívy potmě s baterkou...Lerek píše:radši se běžte kouknout na Lovce Duchů, těžce demetně dabovaný a těžce klišoidní seriál, právě teď na primě
jsou moderní ba co, jsou futurističtí a mají dobrý soundtrackVanda píše:jo viděla jsem kousek předvčírem a dneska zas, je to takové....hm, zvláštní. Dát jako hlavní hrdiny dva vošklivouny (i když tohle taky nejsou moje typy), tak ten seriál hned ztratí polovinu atraktivnosti. Je dost smutné, že všechny informace hlavní protagonisté hledají na netu.Copak neví, jak působivé je prohrabavát se starými zatuchlými archívy potmě s baterkou...Lerek píše:radši se běžte kouknout na Lovce Duchů, těžce demetně dabovaný a těžce klišoidní seriál, právě teď na primě
To se dá praktikovat jako hobby, ovšem potřebuješ-li nějaký info pokud možno rychle, byla bys debil, kdybys na ten net nešla, pokud můžeš...Vanda píše:jo viděla jsem kousek předvčírem a dneska zas, je to takové....hm, zvláštní. Dát jako hlavní hrdiny dva vošklivouny (i když tohle taky nejsou moje typy), tak ten seriál hned ztratí polovinu atraktivnosti. Je dost smutné, že všechny informace hlavní protagonisté hledají na netu.Copak neví, jak působivé je prohrabavát se starými zatuchlými archívy potmě s baterkou...Lerek píše:radši se běžte kouknout na Lovce Duchů, těžce demetně dabovaný a těžce klišoidní seriál, právě teď na primě
Čarodějky?Cesare píše:To se dá praktikovat jako hobby, ovšem potřebuješ-li nějaký info pokud možno rychle, byla bys debil, kdybys na ten net nešla, pokud můžeš...Vanda píše:jo viděla jsem kousek předvčírem a dneska zas, je to takové....hm, zvláštní. Dát jako hlavní hrdiny dva vošklivouny (i když tohle taky nejsou moje typy), tak ten seriál hned ztratí polovinu atraktivnosti. Je dost smutné, že všechny informace hlavní protagonisté hledají na netu.Copak neví, jak působivé je prohrabavát se starými zatuchlými archívy potmě s baterkou...Lerek píše:radši se běžte kouknout na Lovce Duchů, těžce demetně dabovaný a těžce klišoidní seriál, právě teď na primě
Jinak - zrovna tenhle seriál docela ujde. Originální není, nějak extra geniální taky ne, ale některý díly maj docela fajn atmosféru...
Znám horší... (A znám jich hodně...)
Například...Red píše:Čarodějky?Cesare píše:To se dá praktikovat jako hobby, ovšem potřebuješ-li nějaký info pokud možno rychle, byla bys debil, kdybys na ten net nešla, pokud můžeš...Vanda píše: jo viděla jsem kousek předvčírem a dneska zas, je to takové....hm, zvláštní. Dát jako hlavní hrdiny dva vošklivouny (i když tohle taky nejsou moje typy), tak ten seriál hned ztratí polovinu atraktivnosti. Je dost smutné, že všechny informace hlavní protagonisté hledají na netu.Copak neví, jak působivé je prohrabavát se starými zatuchlými archívy potmě s baterkou...
Jinak - zrovna tenhle seriál docela ujde. Originální není, nějak extra geniální taky ne, ale některý díly maj docela fajn atmosféru...
Znám horší... (A znám jich hodně...)
Přesně tak...Lerek píše:LDideální věc na dobré spaní