Otázky a odpovede
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Platí na něj tupé zbraně - a to myslím jakékoliv.
Já dal na své nejlepší bojovníky (stačí i jeden) zrychlení, co nejvíc všelijakých ochran a bonusů, bard zanotoval nějakou epickou perlu, tupou zbraň do ruky a mydlit... Nejni od věci použít taky (můžeš-li) nějakou živou návnadu, po které by obr šel, zatímco ho budeš řezat.
Já dal na své nejlepší bojovníky (stačí i jeden) zrychlení, co nejvíc všelijakých ochran a bonusů, bard zanotoval nějakou epickou perlu, tupou zbraň do ruky a mydlit... Nejni od věci použít taky (můžeš-li) nějakou živou návnadu, po které by obr šel, zatímco ho budeš řezat.
- Angel of Death
- Sigilan
před ledovym palácem
bojuju před ledovym palácem a nemůžu zabít tu dračici...nějak se k ní nemůžu dostat bráněj mi v tom ty schody nevíte někdo co s tim??
- Angel of Death
- Sigilan
Sherincal (Iwd2)
nevíte někdo jaký zbraně na tu bestii platí nejvíc???? 

já jsem z toho křišťálového golema byla taky dost zoufalá, nakonec to dopadlo tak, že cela skupina vyfasovala praky, nejsilněšjí z družiny ho zabavil a ostatní ho ubili šutrama
Možná na něj nejdřív mág použil všechna svá kouzla, než přešel taky na prak. 

My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
Nový problém v IWD2. Jak projít mírově celou vesnicí druidů ve druhé kapitole? Prý to jde mírově, ale mě se jen podařilo, přemluvit Odeu, aby mě zavedla k tomu jejich šéfovi Illiumovi. Sice jsme pěkně pokecali, ale rulík mi nedal a ještě po skončení hovoru přišla Sirincial nebo jak se ta okřídlená bestie jmenuje a zabila Ode u a ještě mě schodila ze skály. Když jsem pak chtěla pokračovat dál, tak se na mě moc nadšeně netvářili a zaútočili. Bylo to kvůli tomu, že jsem prošla tou bránou? Jde to v tomto momentě ještě mírově?
Edit: jednou jsem touto cestou už šla, ale vyvraždila jsem všechno živé a ani jsem nevěděla, že to jde jinak. To jsem se dozvěděla až posléze.
Edit: jednou jsem touto cestou už šla, ale vyvraždila jsem všechno živé a ani jsem nevěděla, že to jde jinak. To jsem se dozvěděla až posléze.
(anonym?)
(anonym?)
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vanda: nevím jistě, ale asi bude hodně záležet na hodnotě charisma - a tím tedy i na možnostech v dialogu.. Já tu vesnici prošel nenásilně a Sherincal se též objevila a onoho 'velícího' krochla. Ale i potom jsem bez konfliktu vesnicí prošel...
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Frosty: no po tom schození z útesu došla k té bráně a jen jsem k ní došla a to jsem ani nezkusila ji odpastit, tak nad ní stojící Illium do mě začal pálit kuší a za chvíli se na mě sesypali všichni.
Jaké jsi měl charisma? Za jakou postavu jsi hrál?
Jaké jsi měl charisma? Za jakou postavu jsi hrál?
(anonym?)
(anonym?)
[přesunuto z tématu "Družiny na Páteři světa" //- yenn]
Jj, tím se to vyřeší....
BTW - Neví někdo jestli je k něčemu Eidanův darovací prsten? Je zamčený v komodě v patře v hostinci v Kuldaháru (Omlouvám se ale více předložek v jsem do tohoto postu opravdu vtěsnat nemohl...)
Edit : Právě jsem to zjistil, a trochu potýral majitele... Ale stejně díky...
Jj, tím se to vyřeší....
BTW - Neví někdo jestli je k něčemu Eidanův darovací prsten? Je zamčený v komodě v patře v hostinci v Kuldaháru (Omlouvám se ale více předložek v jsem do tohoto postu opravdu vtěsnat nemohl...)
Edit : Právě jsem to zjistil, a trochu potýral majitele... Ale stejně díky...
Naposledy upravil(a) Bodkin dne 12.9.2006 20:47, celkem upraveno 1 x.
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Promluv si s majitelem toho hotelu(nebo hostince nebo co to je).Mám takový pocit že jsme trochu off-topic
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Neutrálně dobrý člověk - bard (přímo v tom průsmyku na 7 lvlu)Vanda píše:Jaké jsi měl charisma? Za jakou postavu jsi hrál?
INT 16, WIS 10, CHA 18 a dovednosti: podvádění 14, diplomacie 14, zastrašování 9
Nevím co všechno na to má vliv - pokud tedy v tomto případě vůbec něco a nějaký :D
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Já bych řekla, že vliv to mít bude, protože zaklínačka má také charisma na 18, ale diplomacii a podvádění určitě na nižší úrovni. Zkusím ji tam ještě jednou nastrčit samotnou, protože si momentálně nejsem jistá, zda nezahlídl první barbarku, která teda nemá charisma žádné. No a jestli se to nezadaří, tak to bude úrovní diplomacie.Frosty píše:Neutrálně dobrý člověk - bard (přímo v tom průsmyku na 7 lvlu)
INT 16, WIS 10, CHA 18 a dovednosti: podvádění 14, diplomacie 14, zastrašování 9
Nevím co všechno na to má vliv - pokud tedy v tomto případě vůbec něco a nějaký :D
(anonym?)
(anonym?)