Film - archív

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Zamčeno
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Stanley Kubrick:Flying Padre - http://www.youtube.com/watch?v=OqTlxRYt7B0

První Mistrův film-Krátkometrážní dokument.
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Nemate nekdo titulky na serial Riget? Me se podarilo sehnat pouze na prvni dva dily.
Diky :-)
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Tak jsem před chvílí utekla od filmu Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly. Je to strašlivě nudné, nenápadité a zdlouhavé, ač se tomu říká komedie, tak je to nevtipné a nezábavné až hrůza. Kdybych na to zůstala zírat, tak nejspíše během dalších deseti minut usnu. Nechápu, na čem si tento film nabral takovou popularitu, vždyť v něm nic není, tedy až na stovky utopených milionů - ale ne zase extra dobře utopených, některé triky působily dost pofidérním dojmem.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Vampiria: hraje tam genitální Johny Depp
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Lerek: Ten hrál i v Libertinovi a také to byl velmi špatný snímek. Též zdlouhavý a nudný. Jeden herec film nevykopne k výšinám, i když hodnocení mu trochu zvednout může. Ale že by za masovou oblíbenost tohoto dílka mohl jen pan Depp, to se mi nezdá. Za tím musí být něco jiného. Nedávaly se v kinech k filmu zadarmo drogy?
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Vampiria píše:Lerek: Ten hrál i v Libertinovi a také to byl velmi špatný snímek. Též zdlouhavý a nudný. Jeden herec film nevykopne k výšinám, i když hodnocení mu trochu zvednout může. Ale že by za masovou oblíbenost tohoto dílka mohl jen pan Depp, to se mi nezdá. Za tím musí být něco jiného. Nedávaly se v kinech k filmu zadarmo drogy?
Nedávaly :-P To vím na stopro, páč jsem na tom v kině byla s rodinou :lol: Osobně se mi Piráti celkem líbili, nejlepší byl asi opravdu Johny alias kapitán Jack Sparrow :-D

btw, myslím, že velkou populatitu tomu přidělal i jiný herec - minimálně ještě Orlando je dost populární, hlavně u slečen, co čtou jedině Bravíčko a zbytek tiskovin je pro ně stupidní brak :-? Né, že by nebyl celkem esteticky vypadající, ale... ;-)
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

a možná to bude i tím, že "humor" tohoto díla je pro masy hloupých lidí, k velké popularitě jako stvořené
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Piráti z Karibiku je jeden z nejzábavnějších filmů co znám, kapišto?Hotová jízda, která nemá slabou chvíli.Johny Depp má charisma až na půdu, Keira Knightley je kočka, Geoffrey Rush je Pan Herec a Orlando Bloom neumí hrát.A tržby filmu napovídají, že nejsem sám koho Piráti baví, a tak je nemístné říkat, že
Vampiria píše:Nechápu, na čem si tento film nabral takovou popularitu, vždyť v něm nic není, tedy až na stovky utopených milionů...
-jelikož nás je mnoho.;-)
Ale s trikama souhlasím.
EDIT:Lerek-A také se nehodí dělat z lidí blbce kvůli tomu, že se jim líbí film, který se nelíbí tobě.
Naposledy upravil(a) Zakat dne 9.9.2006 23:17, celkem upraveno 1 x.
Leaping over the gully
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Zakat: To, že se ten film líbil Tobě a x dalším lidem jednak neznamená, že se musí líbit mně a už vůbec to, že bych měla v tom filmu vidět, proč je to tak populární, jelikož já tam nevidím nic a už vůbec mi nepřijde nemístné to někde prohlásit.
Ad herci - K. Knightley se mi nelíbí, Johnny Depp je pořád Johnny Depp s bordelem na hlavě, tiky a opileckou chůzí (i když asi nejuvěřitelnější postava) a pan Bloom většinu času naplňuje své jméno a čučí jako bluma. Já se u toho chtěla pobavit a co může být horšího, než se u takového filmu nudit? Je existence pak pozbývá smyslu.
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Piráti jsou skvělá odpočinková zábava, která se ani v jediným momentě nepokouší si na něco hrát.
Přímočaré, jednoduché a lehce potrhlé... Ideální mix. Ten film má prostě...jisté charisma.
(Vždy jsem ho sledovala naprosto střízlivá, podotýkám...;-))
EDIT:
Vampiria: Pro tebe možná smyslu pozbývá, ale z čistě objektivního hlediska se kolem tebe svět netočí (nemůže, protože se točí kolem mě :twisted: ) - já se bavila, smysl mi to dává a to je nejdůležitější... ;-)
Naposledy upravil(a) Cesare dne 9.9.2006 23:19, celkem upraveno 1 x.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Vampi: tenhle film je určen lidem, kteří chtějí vypnout a relaxovat, yntelektuálové asi budou trpět, nicméně já jsem se nechal unášet proudem a klidně bych se na to zítra koukl znova, prostě pohodovej relaxovák nic víc nic míň
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Zrovna sem jdu psát kladnou recenzi na Piráti z karibiku: Prokletí černé perly. :-) Přijemný film na odlehčení, nesrší žádným komplikovaným intelektuálním humorem, ale kouká se na to pěkně. Tedy pro ty, co mají rádi pohádky, lodě, piráty, Johnnyho Deppa, Keiru Knightley, George Rushe... Pořád je pro mě tohle mnohem zábavnější než Scarie Movie. Takže já tomu dávám tak 4 hvězdičky z pěti.

Edit: jo ale pokud někdo nesnáší třeba Deppa, tak to nedoporučuji, mě tam hrát Cuise, tak nevydržím ani 1,5 h. ;-)
Naposledy upravil(a) Vanda dne 9.9.2006 23:25, celkem upraveno 2 x.
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Cesare & Lerek: Já CHTĚLA vypnout a relaxovat, ale já se toho příšerně nudila. To mi vadilo. Že to nebude druhá Sedmá pečeť mi bylo tak nějak jasné, to bych filmu naprosto nevyčítala, ale to, že mne nudil a nebyla tam (za tu hodinu a půl, co jsem u toho vydržela sedět) jediná scéna, kde bych se byť jen pousmála..to už mi vadí. Tohle měla být zábava, ne neustále koukání na hodiny "ať už je konec, nebo tady usnu."
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Vampiria:Sry, já tam zapomněl dát smajlíka :-?,myslel jsem to s humorem , samozřejmě tvůj názor beru, spíš mě vadí oslovení typu:"To se může líbit jenom blbovi" a podobně, jak napsal Lerek.
Leaping over the gully
Zamčeno

Zpět na „Scéna mořského vánku“