Jagged Alliance 1, DG, 2 + mody
Moderátor: sevencreature
To záleží iba od naturelu - buď si tichý ninja alebo rambo - musím sa priznať, že ja si v 95% prípadov nevyberám - ak je deň tak používam pušky a taktiku vzájomného krytia a ak je noc tak stealth a trénujem STR.
Môj tým v JA2 - Shadow, Ivan, Scope, Trevor (ten nesmie nikdy chýbať) - piateho som mal kedysi Gusa (ale nacheatoval som peniaze aby som ho mohol mať skôr a vytrénovať - "najlepší" merc sAgility 68
)
toto je reakcia na Silverbowa.

Môj tým v JA2 - Shadow, Ivan, Scope, Trevor (ten nesmie nikdy chýbať) - piateho som mal kedysi Gusa (ale nacheatoval som peniaze aby som ho mohol mať skôr a vytrénovať - "najlepší" merc sAgility 68

toto je reakcia na Silverbowa.

Naposledy upravil(a) CrowX dne 12.10.2005 23:14, celkem upraveno 1 x.
- Silverbow
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hm... dvakrat som to presiel solo... a raz som hral duo IMP a FloTafif píše:Jednou jsem to pařil jen s Gusem a svojí postavou. To byla síla, se dvěma postavama. Dostal jsem se docela daleko, než mě to přestalo bavit. Alma byla vážně tvrdá.

Most people have evil spirits. You? You have stupid spirits. Go see shaman, get hole in head...
- Sulik, to G.W. Bush, in Fallout 2 -
WARNING: The content of this post may pose danger to your mental health.
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jseš machr. Né jenom proto, že jsi to prošel s jednou postavou, ale i proto, že jsi to vydržel. Mě by to asi nebavilo.Silverbow píše:Hm... dvakrat som to presiel solo... a raz som hral duo IMP a FloTafif píše:Jednou jsem to pařil jen s Gusem a svojí postavou. To byla síla, se dvěma postavama. Dostal jsem se docela daleko, než mě to přestalo bavit. Alma byla vážně tvrdá.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
bývají na konci zdobeny žaludy.
- Silverbow
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Nie, to je Conrad.Tafif píše:Cože? Vždyť ti odepisujou asi 3 táci týdně. Je to ten z vojenské základny, jak je ten generál?
Dimitriho dostanes zadarmo v Omerte ked splnis prvy quest.
A soloing je zabava

Most people have evil spirits. You? You have stupid spirits. Go see shaman, get hole in head...
- Silverbow
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
CrowX píše:Jj solo je nudné - tam neexistuje dohromady žiadna možnosť na taktiku.

Prave naopak... na rozdiel od full armady mercov sa neda jednoducho napochodovat v jednej velkej mase a vsetko rozstrielat na cucky... solo JA2 je cista taktika, schovavanie sa po hajzloch a vrazdenie crowbarom