Ave:se podívej kam se chces dostat..a podle sipky jdi do tý a ty gaty.. ja osobne teda v tom nevidim zadnej problem je to fakt dobre udelany..:-)I kdyz sem se na to poprvi kouknul tak sem zustal chvili cumet..:D
no já nevim jak vy ale Watcher´s keep delam vzdycky jako posledni pred odjezdem do do Léčebny...(s potížema) ale postavy sem teda mel asi na 15-18 (jak koho podle povolání )
jestli myslis tu roztodivnou partu, tak bych jen poradil, planetara nech mimo hru, a kdyz tak tak ho posli na ty cucaky v prave casti (ti myslim mene kouzli) pac ti na nej zakouzli charm nebo podobny svinstvo a mas hned o problem navic
omlouvam se ze pisu jak cune ale nece se mi to opravovat :(
Tak sem ji konečně dokončil. Ta matka úlu a spol im přišli trochu HC. Démona jsem uvěznil pomocí svitku. Teď si to loadnu a chci ho skusit zabít, chci vědět co z něj vypadne. Poradíte jak na něj? (jsem ve druhé kapitole a nemám v družině fightera)
no to je škoda, ale stejně do něj pudu. btw prej že sou ve strážcově tvrzi další 2 hlavy k cepu věků, ale já našel jen jednu. a taky prej nějaká dobrá hůl. nevíte kde bych to sehnal? a tu hlavu přidám zase na hradě?
Hlavy ti přidá Češpenar.Ale ve Watcher's keep je jen jedna(2 patro), druhou má Abazigal v TOB..
Jestli myslíš hůl beranidla, tak tu má drak ve 4.patře.
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...