Dnes toho bolo celkom dosť... konečne
Tak najdôležitejšia všeobecne bude asi skupinová fáza Ligy Majstrov, ktorá začala... čo hovoríte na výsledky? Nijako prekvapivé, moje obavy z výbuchu mužstiev toho "východného" bloku sa potvrdili... neuhrali žiadne dobré výsledky resp. všetky o triedu prehrali, i keď mali ťažkých súperov... dnes som v novinách zhliadol zaujímavú mapku, na ktorej som si až teraz všimol, že cez strednú Európu od Nórska po Albánsko a od Švajčiarska po bielorusko prechádza biely pás vyzerajúci ako zóna antifutbalu... žiadna zo stredoeurópskych a Škandinávskych krajín nemá v LM zastúpenie, sú to mužstvá len východu a západu... stred odpadol... aj keď to nie je niť neznáme, do očí mi to udrelo až dnes.... čím to - čo myslíte?
Tiež som pozeral druhý polčas zápasu Chelsea - Werder... samozrejme - nevidel som celý zápas a nemám až také objektívne právo hodnotiť, ale už sa mi tak trochu zdá, že v Chelsea je hviezd až príliš... síce keď sa prečíta "obsah" kádra, vyzerá to tak ako keby súper dopredu už nastupoval s niekoľkogólovou stratou... realita ale vyzerala trochu inak... toľko hviezd v jednej zostave "si imho proste zavaadzia"... znie to tak trochu "otrepane", ale je to pravda... aj keď na nejaké hodnotenia je ešte priskoro, sezóna len začína... uvidíme...
Ďalej konečne začala slovenská hokejová extraliga... no, pre vás to asi nie je nič tak dôležité, ale ja mám radosť veľkú... do tohto roka by maala nabrať na kvalite, hráči skôr prichádzali ako odchádzali ... taktiež uvidíme, ale náznaky sú pozitívne...
Inak zaujala ma jedna vec vo vašej hokejovej extralige - Lašák minule vychytal čisté konto, predtým dostal 2 góly a Pardubice vyhrali 8:2 a dnes iba jeden gól, aj to v 58. minúte a Pardubice vyhrali znova vysoko - 5:1 .. mal niekto možnosť vidieť tie zápasy? Chytil sa náš reprezentačn brankár tak dobre?
No a nakoniec ma potešila ešte jedna správa - Výkonný výbor SFZ Dušana Galisa po jednej prehre s ČR neodvolá... hlasy médií a rôznych iných zlopáchajúcich elementov boli našťastie len do vetra... po jednom zbabranom zápase by to bola veľká hlúposť... šancu dostať ešte určite musí... imho doteraz odvádzal ( až na pár slabšách okamihov ) veľmi dobrú prácu... i keď na druhej strane tu je jeho politické angažmá, ale myslím, že kvôli tomu sa atiaľ znepokojovať nikto nemusí...
Tak zatiaľ asi toľko... k športu toho dnes išlo popísať naozaj dosť...