Chyby, problémy a jejich řešení
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Elessar: Máš recht.
If you take the right path, YOU lose nothing, but the person held dies. This is a permanent death (unless you have the Rules set to the easier levels). Also if you are a Paladin or a Ranger you will become Fallen. Naturally making the sacrifice is GOOD, and getting them killed is EVIL.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
To je zajimavy, ale ja mam obtiznost nastavenou na pravidla - tj. to prostredni.
Nemuze to byt tim, ze mam nainstalovanej easycorerules? Ale to jsem myslel se vztahuje jenom na pocet zivotu/uroven a 100procent nauceni kouzla. No uz je to jedno, uz jsem za tim a popravde rad, ze jsem to nemusel resit tou dobrou cestou...
A nevite co ta vrazda? Jestli ma byt k dispozici jenom jednou?
Nemuze to byt tim, ze mam nainstalovanej easycorerules? Ale to jsem myslel se vztahuje jenom na pocet zivotu/uroven a 100procent nauceni kouzla. No uz je to jedno, uz jsem za tim a popravde rad, ze jsem to nemusel resit tou dobrou cestou...
A nevite co ta vrazda? Jestli ma byt k dispozici jenom jednou?
Má být pouze na výběr pouze jednou, tohle žádná chyba není.Eles píše:A nevite co ta vrazda? Jestli ma byt k dispozici jenom jednou?
Chyba je tu F/T, který si ji může vzít vícekrát.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mám problém, chtěl bych keldorna zbavit jeho neohrabanosti a tak se vás ptám, kde se dá najít něco co permanentně zvyšuje obratnost.
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Díky, můžeš mi prosím, říci kde přesně? Už jsem ten Úkol dělal a nějak si nepamatuji, že bych je našel....
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Dotaz ohledně BG2. Mám problém spustit základní hru, možná jsem se překlikla a omylem spustila Throne of Baal. Hrací CD už jsem nasbírala 3 a z toho dvě originálky (příbal zdarma ke hře), tudíž cd bude minimálně jedno dobré, jestli ne rovnou všechny tři. Co teď? Odinstalovat a naistalovat znova? Jak spustit základní hru?
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)