Mohla bych pokračovat o asijských horrorech Koreou, měl-li by někdo zájem. A možná přivléci i něco jiného...no uvidím.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Já v případě zájmu mohu dodat např. libovolné celovečerní anime Hayao Miyazakiho (Cesta do fantazie a Princezna Mononoke jsou dosti známé, takže co takhle Naushiku a Laputu?).
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
yenn: Hihi, aspoň jeden člověk se u toho nebude nudit:). Uvažovala jsem i o asijském cyperpunk a industrial filmu - Tetsua viděla spousta lidí, ale Rubber's Lover nebo Pinochio 964 nejspíše již méně..
Mno a přemýšlím zase nad nějakým divadlem, tentokráte ovšem plně z vlastní hlavy...uvidím, jak moc budu líná a tím pádem schopna dát něco dohromady.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Vampiria píše:Uvažovala jsem i o asijském cyperpunk a industrial filmu - Tetsua viděla spousta lidí, ale Rubber's Lover nebo Pinochio 964 nejspíše již méně..
To bych si také dal
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Když jsme u toho - když jsem ve vánku viděl zmínku o cimrmanech, napadlo mě... nemáte někdo ta jejich nějaká dvd? Něco z toho by se tam taky mohlo pustit