BTW máte někdo War of the Ancients? Knihu tedy. Já jsme jí dostal minulý týden od Fantom Printu a až na anglické názvy je to docela dost dobré na tento typ literatury. Je to o Bouřných bratřích :)
Už se chystám dát si Warcraft jako DnD PnP, pravidla už mám :)
Tak zas napíšu,jak jsem pokrořil ve FT...docela mě překvapilo,že Ilidan prostě jen poprosil Furiona,a´t ho nechá zachráni t Tyrande a ten ho ihned nechal-docela naivní nemyslíte?? Jinak mám taky za sebou první dvě mise za lidi. Docela dlouhé...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
LordArian píše:Tak zas napíšu,jak jsem pokrořil ve FT...docela mě překvapilo,že Ilidan prostě jen poprosil Furiona,a´t ho nechá zachráni t Tyrande a ten ho ihned nechal-docela naivní nemyslíte?? ...
Ani ne přečti si manuál tam se dozvíš vše potřebné.
V trojke bol vyhnany, ale nebol prekliaty, vo FT povedal, ze dokaze oslobodit Tyrande, Malfurion nemal na vyber, lebo ju miloval, a Tyrande Illidanovi dôverovala (Malfurion to vedel, lebo ona ho oslobodila) ... myslim, ze Illidanovi dôveroval viac ako Mayev Shadowsongovej (zvlast, ak mu Illidanovu nevinu dokazal aj princ Kael)
End of hope! - End of love! - End of time, the rest is silence! ~ Nightwish
Az na to, ze jeho hlava moze byt ta vec, ktoru lovec tienov niekde zabudol ("Pomooc!!! Nevideli ste moju hlavu? Stratil som ju. Bola taka mala, sucha a odpadla mi z kopije ...")
End of hope! - End of love! - End of time, the rest is silence! ~ Nightwish
W3+FT mi připadá jako jedna z nejlepších RTS vůbec,i když má spoustu chyb,v mnoha ohledech je dost revoluční a myslim,že je právem považována za legendu.Jinak z příběhu mám nejradši Jainu Proudmoore, i když tam moc nevystupuje.
Tak konečne jsem dohrál i FT. Ta záverečná mise byla opravdu těžká,hodně jsem se nadřel baych ubránil alespon jeden obelisk. Jakmile ale porazíte Krvavé Elfy a Nagy,už je to relativně v pohodě
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
No musím přiznat že klasický multiplayer ve Warcraftu 3 mě moc nebavil, ten je mnohem lepší va Starcraftu. Ve W3 hrávám spíš speciální mapy jako DotA nebo TowerDefence.
Naposledy upravil(a) AlieN dne 3.11.2005 21:59, celkem upraveno 1 x.
to LA: mne práveže záverečná misia v FT prišla ľahšia ako v pôvodnom W3. Ak správne vo FT založíš základňu a hneď zničíš základňu nagov v pravom dolnom rohu tak je to v celku bez väčších problémov.
AlieN píše:No musím přiznat že klasický multiplayer ve Warcraftu 3 mě moc nebavil, ten je mnohem lepší va Starcraftu. Ve W3 hrávám spíš speciální mapy jako DotA nebo TowerDefence.
No tak mě baví jak single-player(kampaňe),tak multiplayer(solovky nebo tymovky po BN) a stejně tak i customky(DotA,7ilidians apod.),ale v poslední době je to také převážně ta DotA protože z customek je nejvybalancovanější a určitě i nejpropracovanější.
Btw.:Zkoušel si už Dotu 6.20,je tam nové prostředí a noví herové!