DíkyTinnarr píše:Zvláštní, ale úplně každý, kdo poprvé vidí můj nick, ho přečte takhle "Tinnar". Nechápu čím to je.
Vanda: tenhle avatar je super. Jen ho tam nech.

K tomu nicku.. A jsi si jistý, že jsi tam jedno r právě nepřidal? Já si teprve nyní všimla, že jsou tam nejen dvě n, ale i dvě r.

My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
jo, to je fakt.Bodkin píše:Nový avatar... Nebojím se, že se někomu budu plést.... Zůstávám u stejného tématu...![]()
![]()

Jinak já nemám ani tu nejmenší potřebu si avatara měnit. Ale kdo ví ...
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Když on má člověk pořád tendenci si myslet, že umí číst a psát.yenn píše:Nick si nelze měnit jen tak.Vanda píše:K tomu nicku.. A jsi si jistý, že jsi tam jedno r právě nepřidal?
Co se týče přepisu, copy&paste je jistota.

A ono houby.

Co se týče Nicku, ještě aby šel měnit jen tak, to bychom zachvíli měli v těch nickech pěkný maglajs.
(anonym?)
(anonym?)
I tak se to mnozí usilovně snaží... např.
kdysi Tocar - Tokkar
Ajantis_CG_thief - Ajantis
coby127? - emo_freak
alexa - Sirine
a ještě pár jich bylo, ale ta hlava, ta hlava ....
kdysi Tocar - Tokkar
Ajantis_CG_thief - Ajantis
coby127? - emo_freak
alexa - Sirine
a ještě pár jich bylo, ale ta hlava, ta hlava ....

The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Chápu, že se někomu nemusí líbit změna nicku, ale já k tomu měla celkem vážný, i když soukromý důvod (i když ty šikovné crackery to nezastaví), ale jak vidím, nic není navěky a nová Sirine se s věcmi taky nepáře, takže vlastně už o nic nejde
a pro ostatní je to nepodstatné (i když jak mě tak napadá, jste všichni všude za své jediné pravé imaginární já, nebo jste jinde prostě někdo jiný...)

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Nicky i avatary bývají různé, ale v podstatě jsem všude sama za sebe (snad)...(i když jak mě tak napadá, jste všichni všude za své jediné pravé imaginární já, nebo jste jinde prostě někdo jiný...)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Sirine: pokud to jde, jsem vždy Vanda, pokud už není na serveru jiná Vanda. Taky se mi jednou stalo, že skolaboval celý server a já se pod Vandou nemohla zpět přihlásit a admin mě poslal do ..., že nemá čas se zabývat jednotlivými nicky. Tak jsem se přihlásila pod Vanda1 a každá jiná Vanda už je Vanda druhá.
Pokud už na serveru jedna Vanda je, lumpárnu s Vanda1 bych nedělelala a pak jsem nucena použít jiný nick, ale maximálně nerada.

Pokud už na serveru jedna Vanda je, lumpárnu s Vanda1 bych nedělelala a pak jsem nucena použít jiný nick, ale maximálně nerada.
(anonym?)
(anonym?)
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Já mám štěstí - žádnou jinou Neferit neznám, takže s nickem problémy nemámVanda píše:Pokud už na serveru jedna Vanda je, lumpárnu s Vanda1 bych nedělelala a pak jsem nucena použít jiný nick, ale maximálně nerada.

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.