Jinak jsem s Firefoxem více než spokojen, mě se na disku zase válí smutně IE, ale dobře mu tak, on vynervoval mě, já teď nervuju jeho
Prohlížeče
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mě se Opera nevím proč pořád seká.Zkoušel jsem nekolik verzí, dělají to všechny.Nechápu, čím to může být.
Jinak jsem s Firefoxem více než spokojen, mě se na disku zase válí smutně IE, ale dobře mu tak, on vynervoval mě, já teď nervuju jeho
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Leaping over the gully
To já zas používám Firefox a totéž mohu říct o Opeře, že jen tak smtuně leží a leží..i když brácha přes ni začal stahovat nějaké hry a musela jsem ocenit, že to fakt není špatný prohlížeč, když nám vypadli pojistky a on si pamatoval, kde skončil, tak to nás dojalo.Alnag píše:Tak abych to tu oživil, používám testovací buildy nové opery (mílovými kroky se blíží 9.02). Firefoxu jsem nikdy na chuť nepřišel, nevím proč. Sice ho mám taky nainstalovaný, ale jenom tam tak smutně leží... a leží...
Zakat: IE tak ten ani nepřipadá v úvahu, že by ho u nás někdo spustil, ale tuším, že někde tu je.
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
díky za tip a něco na zrychlení Firefoxu taky je? Opera je ještě k tomu rychlejší.sevencreature píše:Vanda: Že se při startu otevřou všechny naposledy otevřené tabs/okna. Existuje víc podobných rozšíření (asi dvě), ale nakonec jsem zůstal u tohohle.
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Sám autor ovšem uznává, že i takto zrychlený FF, není rychlejší než Opera.Jestli chcete lépe využít prohlížeč Mozilla Firefox k rychlejšímu načítání stránek, tak stačí provést pár jednoduchých úprav. V novém okně do address baru napište:
about:config a odentrujte
Nyní vyhledejte hodnoty:
network.http.pipelining
network.http.proxy.pipelining
a dejte je na TRUE (povoleno)
Poté vyhledejte hodnotu:
network.http.pipelining.maxrequests
A nastavte ji na 10
A nakonec klepněte pravým tlačítkem, přidejte Nové -> Číslo (NEW -> INTEGER) a jako název dejte "nglayout.initialpaint.delay" (bez uvozovek) a hodnotu dejte "0" (nula, také bez uvozovek samozřejmě).
Ozkoušel jsem to a funguje to krásně. V podstatě jde o to že povolíte načítání stránky více vlákny a nastavíte aby prohlížeč nečekal ani chvilku a hned sosnuté informace zobrazoval na obrazovku. Rozdíl je opravdu znát.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Internet Explorer 7
Tak to jsem zvědav jak dopadl, i když velké naděje mu nedávám.
Tak to jsem zvědav jak dopadl, i když velké naděje mu nedávám.
Leaping over the gully
Leaping over the gully
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
IE7 jsem zkoušel asi měsíc a s IE6 nelze srovnávat. Je už použitelný, protože mi ale neseděly některé drobnosti (ukládání hesel, jiná práce s cache), zůstal jsem u Firefoxu - totéž ale mohu říct i o Opeře. Myslím, že se IE7 zařadí mezi prohlížeč, na který se bude plivat jen proto, že je od Microsoftu a ne proto, že je špatný.
Žralok, který štěká, nekouše.
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Když se podíváš do diskuze pod článkem, tak takových lidí je tam fakt "hafo".drake127 píše: Myslím, že se IE7 zařadí mezi prohlížeč, na který se bude plivat jen proto, že je od Microsoftu a ne proto, že je špatný.
Každopádně jsem zvědav jak zareagují vývojáři druhé verze Firefoxu - s čím přijdou a hlavně jsem zvědav na ty záplaty.
Leaping over the gully
Leaping over the gully
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Omyl - myslím, že stávající uživatelé IE6 přejdou na IE7 a tak bude IE7 opět používat drtivá většina uživatelůdrake127 píše:Myslím, že se IE7 zařadí mezi prohlížeč, na který se bude plivat jen proto, že je od Microsoftu a ne proto, že je špatný.
Osobně mi vyhovuje Opera 8.54 - jen bych bral to ukládání jako MHT. Ale IE7 asi nainstaluju
Jak je to s rychlostí IE7? Je jeho spouštění a náročnost na systém podobné jako u IE6?
P.S. Docela dobrá volba je Avant Browser - nadstavba IE6 - používám ho na počítačích, kde nemůžu mít Operu nebo Firefox.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.