http://www.super.cz/vtipky/4816-dalsi-s ... umeni.html
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tinar sem pouzival na DrD a z toho vzniklo Tinnarr. Ale Tinar je ciste vymysleny.emo_freak píše:Tak to je dobry ze si na puvod toho nicku zapomel... Ikdyz original je Tinar :PTinnarr píše:Díky tomu že jsm si tento nick čistě vymyslel, nedává smysl v žádném mě známém jazyce a nejmenuje se tak žádná postava z žádné hry (doufám), tak problém s klony nemám.

- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Víte, co mě mrzí? Že si tady (kvůli velikosti) nemůžu zavést tenhle avatárek:

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Zpomalenější by byl ještě tak 2x objemnější...yenn píše:Frosty: Jj, takto "stroboskopické" to vypadá jako dílo Kurta Krena
Hmm, kurtovní avatar...
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Cesare: njn, holt se bez té prostřelené hlavy budeš muset obejít 
btw - vím - chytrému napověz, ale mě raději rovnou kopni :) - není to z Lovců jelenů..? Vím že jsem ten film ze kterého to je viděl, ale nějak si nemohu vzpomenout na název...
EDIT: yenn - díky - to je ono. Tak přeci jen to s tou pamětí ještě není tak špatné
btw - vím - chytrému napověz, ale mě raději rovnou kopni :) - není to z Lovců jelenů..? Vím že jsem ten film ze kterého to je viděl, ale nějak si nemohu vzpomenout na název...
EDIT: yenn - díky - to je ono. Tak přeci jen to s tou pamětí ještě není tak špatné
Naposledy upravil(a) Frosty dne 21.9.2006 20:53, celkem upraveno 1 x.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Frosty: Lovce jelenů jsem neviděl, leč vím, že tam běhá týpek s čímsi kolem hlavy a že se tam hraje ruská ruleta, pročež odhaduji, že to je z něj.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]